Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Informatie administratieve ondersteuning

dscn2031a.jpgHeeft u vragen omtrent inkomensvoorzieningen en of verminderen van uw uitgaven - welke vragen dan ook die u kunnen helpen bij uw financiële situatie, stel ze gerust. Mocht ik het antwoord niet hebben kan ik u wellicht doorverwijzen naar derden. Voorwaarden dat uw vragen voortkomen uit de Corona crisissituatie. mail@matheugenbudgetcoach.nl

+ HELP EN BESTEL VOOR JEZELF OF EEN ANDER

Daar wij door VOVID-19 hebben moeten sluiten en alle opdrachten voor de komende tijd zijn geannuleerd zijn wij gestart met; ETEN WAT DE POT SCHAFT. Een gezonde maaltijd voor een schappelijke prijs. https://www.facebook.com/Eten-wat-de-Pot-schaft-Adventurecook-1632786013662917/

Externe link

+ BELANGRIJKE OPROEP!

coronahulpvraag.png#VRAAG namens de zorggroep Het is de bedoeling dat volgende week op een locatie in Midden-Limburg en een locatie in Noord-Limburg een hotel geopend wordt voor mensen met Corona die te ziek zijn om thuis verzorgd te worden maar niet naar het ziekenhuis hoeven. Voor dit hotel is de Zorggroep op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Heerlen Against Corona - 250+ vrijwilligers

socialheerlen-against-corona.jpgHeerlen Against Corona is een vrijwilligersinitiatief van Cynthia Smeets en Amber-Helena Reisig, aangesloten bij diverse zorginstellingen. Onze vele vrijwilligers helpen Heerlenaren die noodgedwongen hun huis niet uit kunnen. We doen boodschappen, koken een warme maaltijd en bieden een ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Noodopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week

image22.pngProkino kinderopvang Maasbracht en Leef Kind organiseren tijdens deze Corona crisis gezamenlijk noodoopvang gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week in samenwerking met Gemeente Maasgouw en Gemeente Roerdalen. De noodopvang vindt plaats op locatie: Prokino locatie Deugnietjes ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Bedankt voor alle tips en feedback.

add-a-heading1.pngWe zijn hard aan het werk om alles zo snel mogelijk op te lossen. Vanwege de grote hoeveelheid reacties kunnen we helaas niet op alle berichten reageren. Excuses hiervoor.

+ Bus van stichting GIPS ingezet voor initiatief Kirchrao tegen Corona

GIPS S&L kan nu niet naar school dus staan de bussen stil. Samen met de gemeente Kerkrade en het burgerinitiatief Kirchrao tegen Corona is afgesproken dat de bus ingezet kan worden voor het halen van boodschappen voor kwetsbare ouderen. Een van onze vrijwillige chauffeurs bereid de bus te rijden.

+ Naoberzorg werkt ook nu samen op lokaal niveau! Zoals Naoberzorg bedoeld is, zeker nu...

Hallo allen, ter informatie. Dit bericht mag worden door gestuurd…. We zijn samen met de KVW bezig met een troostkaartenactie. Wordt vervolgd, en zegt het voort. Lieve buren, Naobers Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd, die ons allemaal raakt. Meer dan ..
Lees verder ⇢

+ Hier maken ze mondkapjes van stofzuigerzakken

In een naaiatelier in het Zuid-Hollandse Monster fabriceren medewerkers van het Reinier de Graaf ziekenhuis, vrijwilligers en studenten mondmaskers voor het zorgperosneel, gemaakt van een basisonderdeel van stofzuigerzakken. Bron NOS

Externe link

+ Noodfood

b42705ce-846f-4be0-bc81-a7d02be1f94a.jpegNoodfood produceert grootschalig voor heel Limburg verse kant & klare maaltijden voor alle harde werkers in ziekenhuizen, overheden, zorginstellingen en haar cliënten. Ook staan wij klaar voor de oudere en hulpbehoevende medemens die nu tussen wal en schip vallen omdat ze afgesloten zijn van ..
Lees verder ⇢

Pagina 94 van 95
© Kiek Limburg