Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Doe mee overzicht
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
Volg ons

+ BELANGRIJKE OPROEP!

coronahulpvraag.png#VRAAG namens de zorggroep Het is de bedoeling dat volgende week op een locatie in Midden-Limburg en een locatie in Noord-Limburg een hotel geopend wordt voor mensen met Corona die te ziek zijn om thuis verzorgd te worden maar niet naar het ziekenhuis hoeven. Voor dit hotel is de Zorggroep op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Heerlen Against Corona - 250+ vrijwilligers

socialheerlen-against-corona.jpgHeerlen Against Corona is een vrijwilligersinitiatief van Cynthia Smeets en Amber-Helena Reisig, aangesloten bij diverse zorginstellingen. Onze vele vrijwilligers helpen Heerlenaren die noodgedwongen hun huis niet uit kunnen. We doen boodschappen, koken een warme maaltijd en bieden een ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Noodopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week

image22.pngProkino kinderopvang Maasbracht en Leef Kind organiseren tijdens deze Corona crisis gezamenlijk noodoopvang gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week in samenwerking met Gemeente Maasgouw en Gemeente Roerdalen. De noodopvang vindt plaats op locatie: Prokino locatie Deugnietjes ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Noodfood

b42705ce-846f-4be0-bc81-a7d02be1f94a.jpegNoodfood produceert grootschalig voor heel Limburg verse kant & klare maaltijden voor alle harde werkers in ziekenhuizen, overheden, zorginstellingen en haar cliënten. Ook staan wij klaar voor de oudere en hulpbehoevende medemens die nu tussen wal en schip vallen omdat ze afgesloten zijn van ..
Lees verder ⇢

+ Bijdrage van een Limburgse accountant

In bijgaand filmpje ga ik in op de gevolgen van het Coronavirus op de externe verslaggeving en de verklaring van de accountant.

Externe link

+ Corona Hulp

Ik plaats dit namens Timo die graag helpen wil. "Hallo, ik ben Timo Frosch, als ik iemand in de omgeving #Lahrhof/ #Kemperkoul in #Sittard kan helpen om #boodschappen te doen stuur me dan een berichtje via Facebook." klik daarvoor op onderstaande link

Externe link

+ Unieke ontwikkeling in Nederland, provincie Limburg heeft een eigen zoekmachine en LIMBURGS PODIUM VOOR BURGERINITIATIEVEN!

Wij zijn verheugd dat we positief nieuws hebben, we zijn online met Kiek Limburg. Gezien de perikelen rondom het Corona virus hebben we onder druk dit moeten afronden en kunt u nu al gebruik maken van deze zoekmachine en community. Omdat we dit versneld hebben gelanceerd kan het zijn dat nog ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Coronahulp Oortjesveld1 en Dr. Biermansput Herkenbosch

image0.jpegBeste buur, In deze Corona-tijden zijn we meer dan anders aangewezen op hulp dichtbij. Omdat we het erg vervelend zouden vinden als je dan niet weet waar je terecht zou kunnen, hebben we dit initiatief genomen in 2 buurten: Oortjensveld 1 en de Dr. Biermansput. Hoe werkt het? Heeft u ..
Lees verder ⇢

Pagina 5 van 5
© Kiek Limburg