Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Binnenkort ontvangt u elke drie weken een nieuwsbrief van Kiek

nieuwsbrief-van-kiek-elke-drie-weken-vanaf-volgende-week-dinsdag.pngBeste Kiekers, Binnenkort ontvangt u elke drie weken een nieuwsbrief van ons met daarin alle berichten op de het podium. We hopen u hiermee nog meer van dienst te kunnen zijn. Mocht u deze nieuwsbrief niet wensen te ontvangen dan kunt u zich hier meteen weer voor uitschrijven. We hopen u ..
Lees verder ⇢

+ Kleine kinderen én fulltime werken, een eerlijk verhaal

kr-als-afbeelding.jpg“Ik zei wel vaker tegen vriendinnen die me vroegen hoe het moederschap is: ‘Als je op maandag je rechterbeen scheert, dan komt het linkerbeen pas de week erna aan de beurt. En dan heb je pech, want op rechts staan ook weer haren.’ Zo is het wel. Onze zoon heeft de eerste anderhalf jaar ’s ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Aflevering 1: 'Veerkracht van de Mijnstreek'

Gisteren werd de eerste aflevering van het 3-delige tv-programma 'De Veerkracht van de Mijnstreek' uitgezonden. Het is nu terug te kijken op ons YouTube-kanaal. Marja Veenstra en Karenanna Knopper van Burgerkracht Limburg in gesprek met bijzondere mensen. Over wat hun sterker heeft gemaakt, ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Digitale thematafel HR: positiever personeelsbeleid

digitale-thematafel.pngLaatste kans! Geïnteresseerd in positiever personeelsbeleid? Er zijn nog plekken beschikbaar voor de digitale thematafel HR op 30 juni om 15.00 uur: "Hoe worden personeelsgesprekken iets positiefs in plaats van verplichte kost?" Zowel HR-adviseurs als andere professionals zijn welkom. Meld je ..
Lees verder ⇢

+ Bij Souad Derkaoui schijnt weer de zon in huis

souad.jpgAl te ver vooruitkijken doet Souad Derkaoui (42) niet meer om teleurstellingen te voorkomen. Zij en haar man Mohamed hebben al heel wat voor de kiezen gehad. Twee babyzoontjes moeten begraven in 2002 en 2007 heeft veel somberheid met zich meegebracht… Maar vanaf augustus 2019 schijnt vooral ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Positieve Gezondheid in beeld: De veerkracht van de Mijnstreek

de-veerkracht-van-de-mijnstreek.pngBurgerkracht Limburg presenteert half juni drie tv-programma’s onder de titel “De veerkracht van de Mijnstreek”. Kijkers worden aangemoedigd om vanuit eigen veerkracht het hoofd te bieden aan fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven en zoveel mogelijk eigen regie te voeren. In ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Werken bij Burgerkracht Limburg, iets voor jou?

bur-vacatures-overall-foto.jpgWij zoeken nieuwe collega's: 🕵️ - Projectmanager (24 u p/w) - Procesondersteuner (20 u p/w) Méér weten? Bekijk snel onze vacatures: https://www.burgerkrachtlimburg.nl/nieuws/vacatures/

Externe link

+ Webinar 'Werken met positieve gezondheid' terugkijken.

programma-webinar.pngOp 3 juni vond ons webinar plaats "Werken met Positieve Gezondheid: Onderzoek naar de ervaringen in Limburg". Heb je het gemist, of wil je het webinar en/of presentatie nog eens rustig terugkijken? Kijk dan op onze site bij actueel #limburgpositiefgezond #positievegezondheid #onderzoek #limburg

Youtube video
Externe link

+ Vacature bestuurder

vacture-mentorschap.pngStichting Mentorschap Limburg kenmerkt zich als een vrijwilligersorganisatie, die staat voor uitvoering van het mentorschap van professionele kwaliteit. De rechtbank benoemt de stichting tot mentor om de belangen van personen te behartigen op het gebied van de verzorging, verpleging, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wat wil je met je leven? Wat kun je veranderen? Hoe ga je het aanpakken?

het-mes-snijdt-aan-meer-kanten-7.pngZingeving, daar draait het om. Inzetten op die zingeving in contacten met burgers werkt. Als je mensen een doel geeft, draaien velen als een blad aan een boom om. Er werken steeds meer bedrijven en organisaties net zoals Heerlen Stand-By met Positieve Gezondheid. Lees hier hoe ze bij Heerlen ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 56 van 82
© Kiek Limburg