Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Fijne dagen en een gezond en voorspoedig 2021

red-and-white-christmas-slideshow-video.gifNamens het team van Kiek

Youtube video

+ De laatste omwentelingen van 2020

omwenteling.pngWe maken vanmiddag op de Annamolen Keent de laatste omwentelingen van 2020. We hebben dit jaar ruim 122.000 omwentelingen gemaakt. Na vandaag gaat de molen tot Driekoningen dicht. De wieken zullen vanmiddag na het draaien 'overkruis' worden geplaatst. Deze traditionele wiekenstand ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Nieuwsbrief Actief Roermond

screenshot2020-12-18-nieuwsbrief-actief-roermond-november-2020.pngBijgaand de laatste nieuwsbrief voor dit jaar.

Externe link

+ Wel.kom Roermond

welkom-corona-hulp.pngNederland zit op slot en met elkaar moeten we er voor zorgen dat we het Corona virus eronder krijgen. Juist in een periode dat samenzijn zo belangrijk is. Geen gemakkelijke opgave. We kunnen ons voorstellen dat het soms niet lukt alles alleen op te lossen. Vragen, ondersteuning nodig of ..
Lees verder ⇢

+ Welpenwensen voor het Vredeslicht en #LimburgVerlicht

kinderwens-vredeslicht-scouting-st-vincentius.pngWat wens je het allerliefst in deze donkere dagen? De welpen van Scouting St. Vincentius vertellen het aan Foto's Brunssum in het kader van het Vredeslicht en de campagne #LimburgVerlicht van de Provincie Limburg. Samen maken we Limburg een stukje beter.

Youtube video

+ Is je team gekalibreerd, dat wil zeggen: afgestemd?

afgestemd.pngIs je team gekalibreerd, dat wil zeggen: afgestemd? Ben jij gekalibreerd? Dit en meer in deze blog en video van PaardenInzicht, met daarin ook tips hoe je hieraan kunt werken!

Youtube video
Externe link

+ Wilma Running Hardloop Adviescentrum voor running en wandel!

cropped-cropped-wilmarunning-logo.pngWilma Running Hardloop Adviescentrum is het langstbestaande Hardloop- en Wandel Adviescentrum van Limburg. Tijdens deze lockdown die tot zeker 19 januari zal duren willen wij toch klaarstaan voor onze klanten; wandelaars en beginnende hardlopers. U kunt via onze webshop ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Bestuur FGL sluit werkjaar 2020 af

ggofotolaatsteab2020.jpgVandaag vond online de laatste bestuursvergadering, tevens eindejaarbijeenkomst van de FGL plaats. Een intensieve en dynamische bijeenkomst, waarin de actuele stand van zaken werd opgemaakt ten aanzien van diverse projecten en activiteiten. Zoals, bijvoorbeeld, de digitale communicatie (die ..
Lees verder ⇢

+ Online Nieuwjaarsbijeenkomst FAM! Netwerk

njb-fam-netwerk-2021.pngCoronatijd of niet, ook in 2021 is er uiteraard onze nieuwjaarsbijeenkomst. Juist in deze tijd is het belangrijk om geïnspireerd te worden, nieuwe mensen te leren kennen en vooruit te kijken. Proost jij 21 januari mee met ons?

Youtube video
Externe link

+ Lockdown

received406464864035284.jpegAls kleine startende zelfstandige heb ik sinds vandaag ivm de lockdown mijn jurkenwinkel moeten sluiten. Maar ik blijf positief. Mijn webshop is open: www.Gerjo-dresses.nl Bestellingen binnen Limburg kom ik persoonlijk bij u thuis brengen eventueel met een persoonlijk advies. Ook is er ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 68 van 82
© Kiek Limburg