Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Humanitas #Thuisadministratie Limburg

Soms maak ik mijn post niet meer open Door omstandigheden kunnen de rekeningen en formulieren zich bij je opstapelen. Dat levert soms een schoenendoos of tas op, vol ongeopende rekeningen, bankafschriften en mogelijk schulden die helemaal niet nodig zijn. Bij sommigen is het evenwicht ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen #Corona de Baas! - Blijf Thuis en help ons de verspreiding te stoppen!

We hebben ons doel bereikt met het sluiten van de scholen maar we zijn er nog niet! SAMEN zijn we Corona de baas door simpelweg THUIS TE BLIJVEN! Onze grootouders hebben voor ons gevochten en wij moeten simpel thuis blijven (op de vitale beroepen na natuurlijk, waarvoor veel respect!) Neem ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wij hebben jullie hulp nodig!

coronahulp-limburg.pngGoede initiatieven en hulpvragen kunnen eenvoudig gedeeld worden op Kiek Limburg. Dan zijn ze voor iedereen zichtbaar en vindbaar. Ook als iemand geen gebruik maakt van Facebook. Plaats de vraag of het initiatief op het platform en gebruik voor vragen de zoekmachine. Komt jouw website niet ..
Lees verder ⇢

+ Op zoek naar eenzame ouderen die we 1x per dag kunnen bellen

nieuwe-header-fb-zonder-logo.pngDe Belbrigade is opgericht om geïsoleerde ouderen dagelijks te gaan bellen om de eenzaamheid te verlichten. 1 belletje per dag kan zoveel betekenen. Wij zijn nu op zoek naar mensen in de zorg, in de wijkverpleging, huiskamer projecten, fysiotherapeuten, kappers, etc etc die deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Medische hulpmiddelen voor Sint Jans Gasthuis

OPROEP! Er is een grote lading mondkapjes in Nederland aangekomen en dat is goed nieuws! Mondkapjes zijn essentieel om onze mensen aan het werk te houden. Maar er is ook een dreigend tekort aan disposables voor beademingsapparatuur. Wie heeft connecties bij leveranciers of andere ziekenhuizen ..
Lees verder ⇢

+ BuurtSchakel - Samen de buurt verbinden

logo-buurtschakel.jpg“BuurtSchakel is in het leven geroepen om vraag en aanbod van wijkbewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van zorgcentra, bedrijven, winkeliers en verenigingen bij elkaar te brengen. Want samen staan we sterker. Ook al is het een cliché, samenwerking werkt wel degelijk. En past binnen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Kiek een beetje noah mekaar

schermafbeelding-2020-03-22-om-152939.pngEen warme oproep.

Youtube video

+ Informatie administratieve ondersteuning

dscn2031a.jpgHeeft u vragen omtrent inkomensvoorzieningen en of verminderen van uw uitgaven - welke vragen dan ook die u kunnen helpen bij uw financiële situatie, stel ze gerust. Mocht ik het antwoord niet hebben kan ik u wellicht doorverwijzen naar derden. Voorwaarden dat uw vragen voortkomen uit de Corona crisissituatie. mail@matheugenbudgetcoach.nl

+ HELP EN BESTEL VOOR JEZELF OF EEN ANDER

Daar wij door VOVID-19 hebben moeten sluiten en alle opdrachten voor de komende tijd zijn geannuleerd zijn wij gestart met; ETEN WAT DE POT SCHAFT. Een gezonde maaltijd voor een schappelijke prijs. https://www.facebook.com/Eten-wat-de-Pot-schaft-Adventurecook-1632786013662917/

Externe link

+ BELANGRIJKE OPROEP!

coronahulpvraag.png#VRAAG namens de zorggroep Het is de bedoeling dat volgende week op een locatie in Midden-Limburg en een locatie in Noord-Limburg een hotel geopend wordt voor mensen met Corona die te ziek zijn om thuis verzorgd te worden maar niet naar het ziekenhuis hoeven. Voor dit hotel is de Zorggroep op ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 72 van 74
© Kiek Limburg