Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Heerlen Against Corona - 250+ vrijwilligers

socialheerlen-against-corona.jpgHeerlen Against Corona is een vrijwilligersinitiatief van Cynthia Smeets en Amber-Helena Reisig, aangesloten bij diverse zorginstellingen. Onze vele vrijwilligers helpen Heerlenaren die noodgedwongen hun huis niet uit kunnen. We doen boodschappen, koken een warme maaltijd en bieden een ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Noodopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week

image22.pngProkino kinderopvang Maasbracht en Leef Kind organiseren tijdens deze Corona crisis gezamenlijk noodoopvang gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week in samenwerking met Gemeente Maasgouw en Gemeente Roerdalen. De noodopvang vindt plaats op locatie: Prokino locatie Deugnietjes ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Bedankt voor alle tips en feedback.

add-a-heading1.pngWe zijn hard aan het werk om alles zo snel mogelijk op te lossen. Vanwege de grote hoeveelheid reacties kunnen we helaas niet op alle berichten reageren. Excuses hiervoor.

+ Bus van stichting GIPS ingezet voor initiatief Kirchrao tegen Corona

GIPS S&L kan nu niet naar school dus staan de bussen stil. Samen met de gemeente Kerkrade en het burgerinitiatief Kirchrao tegen Corona is afgesproken dat de bus ingezet kan worden voor het halen van boodschappen voor kwetsbare ouderen. Een van onze vrijwillige chauffeurs bereid de bus te rijden.

+ Naoberzorg werkt ook nu samen op lokaal niveau! Zoals Naoberzorg bedoeld is, zeker nu...

Hallo allen, ter informatie. Dit bericht mag worden door gestuurd…. We zijn samen met de KVW bezig met een troostkaartenactie. Wordt vervolgd, en zegt het voort. Lieve buren, Naobers Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd, die ons allemaal raakt. Meer dan ..
Lees verder ⇢

+ Hier maken ze mondkapjes van stofzuigerzakken

In een naaiatelier in het Zuid-Hollandse Monster fabriceren medewerkers van het Reinier de Graaf ziekenhuis, vrijwilligers en studenten mondmaskers voor het zorgperosneel, gemaakt van een basisonderdeel van stofzuigerzakken. Bron NOS

Externe link

+ Noodfood

b42705ce-846f-4be0-bc81-a7d02be1f94a.jpegNoodfood produceert grootschalig voor heel Limburg verse kant & klare maaltijden voor alle harde werkers in ziekenhuizen, overheden, zorginstellingen en haar cliënten. Ook staan wij klaar voor de oudere en hulpbehoevende medemens die nu tussen wal en schip vallen omdat ze afgesloten zijn van ..
Lees verder ⇢

+ Bijdrage van een Limburgse accountant

In bijgaand filmpje ga ik in op de gevolgen van het Coronavirus op de externe verslaggeving en de verklaring van de accountant.

Externe link

+ #Tekeningen voor zorgcentra

905981882289185218298661497227390386962432n.jpgNamens het #Kindcentrum Sittard hebben we vele tekeningen gebracht naar zorgcentrum de Baenje en naar zorgcentrum de Kollenberg, dit om alle mensen op te vrolijken in deze moeilijke tijd voor meer informatie klik op onderstaande link #samentegencorona

Externe link

+ Corona Hulp

Ik plaats dit namens Timo die graag helpen wil. "Hallo, ik ben Timo Frosch, als ik iemand in de omgeving #Lahrhof/ #Kemperkoul in #Sittard kan helpen om #boodschappen te doen stuur me dan een berichtje via Facebook." klik daarvoor op onderstaande link

Externe link

Pagina 73 van 74
© Kiek Limburg