Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Website over corona voor laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking

a.pngLaaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking kunnen terecht op een speciale website met betrouwbare en begrijpelijke informatie over het coronavirus. #laaggeletterd #coronahulp

Externe link

+ Veilig thuis voor iedereen

veilig-thuis-logo234x.pngNu gezinnen in verband met de corona-maatregelen de hele dag samen thuis zijn, kunnen spanningen eerder oplopen. Juist kwetsbare gezinnen kunnen in deze tijd sneller aan hun grenzen zitten, met alle risico’s die daarbij horen. Laten we er samen voor zorgen dat thuis een veilige plek is voor ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Telefonische hulplijn voor ouderen

logo-noom.pngKBO-PCOB en NOOM openen op maandag 30 maart een telefonische hulplijn waar ouderen (met een migratie-achtergrond) terecht kunnen voor informatie over de Corona-crisis of gewoon voor een luisterend oor. Het nummer van deze Ouderen-Infolijn is 030-3 400 600, bereikbaar van maandag tot en met ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Heb jij het door #corona megadruk en kun je wel wat #schrijfhulp gebruiken?

acquisitie-doen-dat-is-zo-2018-puntkomma.jpgHou jij nu tig ballen in de lucht en moet je óók nog: * een #nieuwsbrief * een #blog * een #nieuwsbericht * andere #teksten #schrijven? Geen paniek! Ik help jou. 0615245763 sylvia@teksttotindepuntjes.nl

Externe link

+ Telefonische hulplijn geopend

kbo-pcob--noom-openen-30-mrt-telefonische-hulplijn-waar-ouderen-met-migratie-achtergrond-terecht-kunnen-voor-info-over-corona-crisis-of-een-luisterend-oor-ouderen-infolijn-030-3-400-600-bereikbaar-van-maandag-t.pngKBO-PCOB en NOOM openen op maandag 30 maart een telefonische hulplijn waar ouderen (met een migratie-achtergrond) terecht kunnen voor informatie over de Corona-crisis of gewoon voor een luisterend oor. Het nummer van deze Ouderen-Infolijn is 030-3 400 600, bereikbaar van maandag tot en met ..
Lees verder ⇢

+ Op zoek naar afleiding? Doe mee aan Expeditie Joti

expjoti20speciallockdownposterlockdownfinal999png.jpg Op vrijdagavond 03 april 2020 organiseert Scouting Limburg een speciale editie van Expeditie Joti. Met Expeditie Joti LOCKDOWN ’20 hopen wij leden en niet-leden vanaf 15 jaar een geweldig leuke avond te bezorgen en inspiratie te geven voor digitale bijeenkomsten. #jongeren #scouting #keileuk ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sportmaatje

sportmaatje.pngDoor het Corona-virus zitten we allemaal veelal thuis. Dat is goed in de strijd tegen de verspreiding van het virus, maar minder goed voor je conditie! Vooral voor mensen die kwetsbaar zijn, is in beweging blijven enorm belangrijk! Als je wilt, koppelen we jou aan een student die samen met ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hold on Crea Gospel Choir

Een geweldig initiatief van en met al de prachtig(e) zingende cursisten van het Crea Gospel Koor. Een gospel spiritual met een hoop- en liefdevolle boodschap. O.l.v vocalcoach Caro Dest en ge-edit door Julia Morren! An amazing initiative from and with all my wonderful students at Crea ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Wil jij in deze heftige tijd de handen uit de mouwen steken voor de ambulancezorg?

9109856430887707411626943688684506996277248o.jpgOproep van GGD Zuid-Limburg op Facebook: De ambulancedienst zoekt op korte termijn vrijwilligers om onze ambulances te reinigen, zodat deze sneller inzetbaar zijn na het vervoer van een COVID-19 patiënt. De vrijwilligers worden 7 dagen per week in een 2-ploegendienst ingezet: van 8.00 - 14.00 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Nieuwsbrief Burgerkracht@ctueel, nr. 43 is uit

logoblauwroseburgerkrachtlimburg.jpgOp 26 maart 2020 heeft Burgerkracht Limburg de 43e editie van de e-nieuwsbrief Burgerkracht@ctueel verspreid. Deze nieuwsbrief staat nagenoeg volledig in het teken van de coronacrisis. Er is natuurlijk ook aandacht voor het online gaan van de zoekmachine en community 'Kiek Limburg'. Klik op ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 74 van 78
© Kiek Limburg