Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Noodfood

b42705ce-846f-4be0-bc81-a7d02be1f94a.jpegNoodfood produceert grootschalig voor heel Limburg verse kant & klare maaltijden voor alle harde werkers in ziekenhuizen, overheden, zorginstellingen en haar cliënten. Ook staan wij klaar voor de oudere en hulpbehoevende medemens die nu tussen wal en schip vallen omdat ze afgesloten zijn van ..
Lees verder ⇢

+ Bijdrage van een Limburgse accountant

In bijgaand filmpje ga ik in op de gevolgen van het Coronavirus op de externe verslaggeving en de verklaring van de accountant.

Externe link

+ #Tekeningen voor zorgcentra

905981882289185218298661497227390386962432n.jpgNamens het #Kindcentrum Sittard hebben we vele tekeningen gebracht naar zorgcentrum de Baenje en naar zorgcentrum de Kollenberg, dit om alle mensen op te vrolijken in deze moeilijke tijd voor meer informatie klik op onderstaande link #samentegencorona

Externe link

+ Corona Hulp

Ik plaats dit namens Timo die graag helpen wil. "Hallo, ik ben Timo Frosch, als ik iemand in de omgeving #Lahrhof/ #Kemperkoul in #Sittard kan helpen om #boodschappen te doen stuur me dan een berichtje via Facebook." klik daarvoor op onderstaande link

Externe link

+ Unieke ontwikkeling in Nederland, provincie Limburg heeft een eigen zoekmachine en LIMBURGS PODIUM VOOR BURGERINITIATIEVEN!

Wij zijn verheugd dat we positief nieuws hebben, we zijn online met Kiek Limburg. Gezien de perikelen rondom het Corona virus hebben we onder druk dit moeten afronden en kunt u nu al gebruik maken van deze zoekmachine en community. Omdat we dit versneld hebben gelanceerd kan het zijn dat nog ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Samen met én voor mensen uit de W Mijnstreek, oa Sittard Geleen Born Beek

We hebben allemaal wel eens een #conflict gehad met de #gemeente, het #UWV, #buren, #ouders, #partner, je #kind, een vriendin, de #baas, een collega of jezelf. Ik in ieder geval wel. Ervaring als #moeder, mens, werknemer, politica, bestuurder, coach en transformatief #mediator, hebben de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ STA Samen Delen Maakt Meer

Armoede is niet iets waar JIJ of een ander voor KIEST. #Armoede is iets dat je een ander niet gunt. Je gunt de ander het aller-beste toch? Daarom geloof ik dat #SAMEN #DELEN leidt tot MEER. Om dit te realiseren, hebben we ELKAAR NODIG en heb ik JOU, hard nodig. Het minimum inkomen in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wijkplatform de Baandert zoekt secretaris.

Gezocht Een energieke secretaris M/V (vrijwillig) Functieprofiel: Je bent #secretaris van het #bestuur van de #wijkraad van de stichting "Wijk de #Baandert". Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verslaglegging van afspraken van de vergaderingen en voor het verzamelen van informatie ..
Lees verder ⇢

+ Coronahulp Oortjesveld1 en Dr. Biermansput Herkenbosch

image0.jpegBeste buur, In deze Corona-tijden zijn we meer dan anders aangewezen op hulp dichtbij. Omdat we het erg vervelend zouden vinden als je dan niet weet waar je terecht zou kunnen, hebben we dit initiatief genomen in 2 buurten: Oortjensveld 1 en de Dr. Biermansput. Hoe werkt het? Heeft u ..
Lees verder ⇢

Pagina 92 van 92
© Kiek Limburg