Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
Inspiratie overzicht
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
Volg ons

+ Wij hebben jullie hulp nodig!

coronahulp-limburg.pngGoede initiatieven en hulpvragen kunnen eenvoudig gedeeld worden op Kiek Limburg. Dan zijn ze voor iedereen zichtbaar en vindbaar. Ook als iemand geen gebruik maakt van Facebook. Plaats de vraag of het initiatief op het platform en gebruik voor vragen de zoekmachine. Komt jouw website niet ..
Lees verder ⇢

+ Naoberzorg werkt ook nu samen op lokaal niveau! Zoals Naoberzorg bedoeld is, zeker nu...

Hallo allen, ter informatie. Dit bericht mag worden door gestuurd…. We zijn samen met de KVW bezig met een troostkaartenactie. Wordt vervolgd, en zegt het voort. Lieve buren, Naobers Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd, die ons allemaal raakt. Meer dan ..
Lees verder ⇢

+ Hier maken ze mondkapjes van stofzuigerzakken

In een naaiatelier in het Zuid-Hollandse Monster fabriceren medewerkers van het Reinier de Graaf ziekenhuis, vrijwilligers en studenten mondmaskers voor het zorgperosneel, gemaakt van een basisonderdeel van stofzuigerzakken. Bron NOS

Externe link

+ Bijdrage van een Limburgse accountant

In bijgaand filmpje ga ik in op de gevolgen van het Coronavirus op de externe verslaggeving en de verklaring van de accountant.

Externe link

+ Samen met én voor mensen uit de W Mijnstreek, oa Sittard Geleen Born Beek

We hebben allemaal wel eens een #conflict gehad met de #gemeente, het #UWV, #buren, #ouders, #partner, je #kind, een vriendin, de #baas, een collega of jezelf. Ik in ieder geval wel. Ervaring als #moeder, mens, werknemer, politica, bestuurder, coach en transformatief #mediator, hebben de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ STA Samen Delen Maakt Meer

Armoede is niet iets waar JIJ of een ander voor KIEST. #Armoede is iets dat je een ander niet gunt. Je gunt de ander het aller-beste toch? Daarom geloof ik dat #SAMEN #DELEN leidt tot MEER. Om dit te realiseren, hebben we ELKAAR NODIG en heb ik JOU, hard nodig. Het minimum inkomen in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wijkplatform de Baandert zoekt secretaris.

Gezocht Een energieke secretaris M/V (vrijwillig) Functieprofiel: Je bent #secretaris van het #bestuur van de #wijkraad van de stichting "Wijk de #Baandert". Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verslaglegging van afspraken van de vergaderingen en voor het verzamelen van informatie ..
Lees verder ⇢

Pagina 5 van 5
© Kiek Limburg