Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Praktische zalenaccommodatie in Neer (Midden-Limburg)

minidnhaammaeker-027.jpgZoek je een mooie, praktische en (rolstoel)toegankelijke accommodatie voor je vergadering, presentatie, studiebijeenkomst of symposium? D’n Haammaeker in Neer heeft voor elke bijeenkomst en voor elk evenement de juiste ruimte, de juiste faciliteiten en het passende arrangement. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ PixTalk Natuurfotografie

bobluijksfoto1.jpg Op zondagmiddag 5 november vindt in D’n Haammaeker aan de Hoogstraat in Neer de eerste editie van PiXTALK Natuurfotografie plaats. De gedreven natuurfotografen Bob Luijks en Johan van der Wielen nemen je mee in hun wereld van natuurfotografie. Zij laten een grote variatie van hun werk zien, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ D'n Haammaeker organiseert 'Noewjaorsborrel van Hiej'

ggovooraankondigingnoewjaorsborrel17102023.jpgJe bent welkom in D'n Haammaeker in Neer! Oók tijdens de 'Noewjaorsborrel van Hiej', op 1 januari 2024.

+ Stichting GIPS & Arriva Limburg buigen zich over toegankelijkheid.

24a30d35c7c846aa9d99e49940b99e94.jpgOnlangs heeft Stichting GIPS weer nieuwe opnames gemaakt in het kader van toegankelijkheid. Deze keer stond het reizen met de lijnbus centraal. Deze opnames zijn gemaakt i.s.m. Arriva Limburg. Wie ons al een tijdje volgt weet dat dit niet het eerste filmpje is m.b.t. toegankelijkheid. Zo ..
Lees verder ⇢

+ Jongerencoach

Hallo! Mijn naam is Safiye Vural. Ik ben docente Engels & Jongerencoach. Al 10 jaar werk ik met plezier als docente Engels en leerlingbegeleider binnen het voortgezet onderwijs. De afgelopen jaren heb ik naast het doceren ook jongeren met verschillende achtergronden gecoacht. Mijn ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature voorzitter en secretaris Roermondse VrouwenRaad.

vacature-roermondsevrouwenraad.jpgVoor het Bestuur van de Roermondse Vrouwenraad zoeken we een voorzitter en secretaris, die energie willen steken in de samenhang van vrouwenorganisaties en activiteiten in Roermond en haar omgeving. Heb je interesse? Solliciteer dan vóór 30 oktober. Kijk voor meer informatie >> ..
Lees verder ⇢

+ Informatieavond Repair Café

652465df800e9.jpg🛠️ Samen starten we het Repair Café: jouw helpende handen kunnen we goed gebruiken! Geweldig nieuws voor alle handige mensen en duurzame denkers onder ons: op 9 november plannen we iets bijzonders en jij bent van harte uitgenodigd! Heb je gehoord van het concept "Repair Café" en zou je dit ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Evenement Morgen op 28 oktober

6501aed88df55.jpgDe Groene Transformator in Roermond presenteert op 28 oktober het eerste evenement onder de naam Morgen. Verschillende experts in energietips, onderwijs, producten en inspiratie zijn bereid gevonden om op informele, laagdrempelige wijze de kracht van vergroening en duurzaamheid voor het wonen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Op weg naar de verkiezingen

alliantie-politica.jpgSamen met alliantie Politica & SharePower. Wij organiseren in aanloop naar de Tweede Kamer Verkiezing, een bijeenkomst met als doel de politiek toegankelijker te maken. Er is een collectieve leegloop uit de kamer en een veelgenoemde reden is de cultuur. Openlijk wordt er gesproken over de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ SAVE THE DATE – ONLINE THEMABIJEENKOMST POSITIEVE GEZONDHEID IN HET ONDERWIJS

online-themabijeenkomst-onderwijs-2.jpgBen jij werkzaam in het onderwijs? Dan is dit iets voor jou! De volgende online Themabijeenkomst Positieve Gezondheid in het Onderwijs is gepland op 23 november van 14.40 -17.00 uur. De uitnodiging met de aanmeldlink volgt binnen 14 dagen. Deze bijeenkomst is voor de gehele onderwijskolom, ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 10 van 82
© Kiek Limburg