Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Help ons helpen: geef ons je stem!

help-ons-helpen.pngKledingbank Limburg is één van de kandidaten voor de actie 'Warm Hart' van KRO-NCRV. Tot 2 april kun je ons je stem geven, zodat we kans maken op een donatie van €10.000, €5.000 of €2.500. Hiermee kunnen we een heleboel bezoekers van lekkere warme kleding voorzien! #dankjewel #warmhart #actiewarmhart

Externe link

+ De campagne is begonnen!!

omzien-a1-verkiezingsposter.pngOp 15 maart vinden de verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen plaats en traditiegetrouw betekent dit dat na de carnaval de campagnes losbarsten. Omzien! is dan inmiddels ook druk bezig met het verspreiden van posters, informatievoorziening via website, social media kanalen, ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ IMPLEMENTEREN EN BORGEN IS ONZE GROOTSTE OPDRACHT

scholingsplan-limburg-positief-gezond.jpgHet scholingsplan Positieve Gezondheid dat door Provincie Limburg gefinancierd is, loopt af op 31 maart 2023. “Het liep op het laatst echt storm. Ook bestuurders en leidinggevenden lieten zich scholen in het andere gesprek”, zegt Brechtje Poelman, facilitator van het scholingsplan vanuit ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Proficiat aan een powervrouw.

collagehd-2023-03-01-153059.jpgZe is een vrouw met een ijzersterk karakter, een uitgesproken mening en heeft altijd een trouwe viervoeter aan haar zijde. Dan kunnen we het maar over een collega hebben. Het gaat hier natuurlijk over onze Annet. Vrijdag 10 februari was het dan eindelijk haar beurt om het 10 jarig jubileum ..
Lees verder ⇢

+ Met ZijActief naar de film: Ga je mee!

film.pngOp dinsdag 4 april 2023 nemen we weer plaats in een viertal bioscopen. Dan is het weer tijd voor de populairste ledenactiviteit van het jaar: de filmavond! Speciaal voor jullie vertonen we de film ‘What’s love got to do with it?’ op het witte doek. Ga mee! Heb jij ook zin om naar deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Het wielerweekend in Buchten dit jaar op 9-10-en 11 juni 2023

Het wielerweekend in Buchten dit jaar op 9-10-en 11 juni 2023 met op 10 juni de aankomst van de ZLM Toer. Ook de grote prijs Tom Dumoulin die gehouden zal worden op het Tom Dumoulin Bike Park te Sittard.

Externe link

+ Wieleragenda 2023

logo-website-visitekaartje.jpgBeste wielerliefhebber , De agenda op de website www.wielrennenlimburg is weer aangevuld. Zo zal er dit jaar weer van alles op wielergebied te zien zijn in de gemeente Sittard denk dan aan: Doorkomst Amstel Gold race op zondag 16 april Het wielerweekend in Buchten dit jaar op 9-10-en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Doorkomst Amstel Gold Race in Sittard dames en heren elite

logo-website-visitekaartje.jpgOp zondag 16 april 2023 zal weer de jaarlijkse Amstel gold race verreden worden. Dit jaar zal er ook een doorkomst in Sittard plaats vinden ze zullen over de bergerweg vanuit Urmond richting Sittard rijden. Waar ze via de Urmonderbaan Bergerweg middenweg randweg weer richting Beek rijden. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 5 Sterren voor ons GIPS Project.

a008781b87394d1aac90f9fe047e6ab7.jpgAan het begin van deze maand waren wij weer te gast op het Vista College in Heerlen. Deze middag maakte veel indruk. Na afloop werd aan de studenten gevraagd om feedback te geven. Benieuwd naar de eerste feedback? Dan kun je terecht op ons blog: GIPS Spelen & Leren. Meedoen is Winnen! Op ..
Lees verder ⇢

+ WORKSHOP INNERLIJK VUURBORD MAKEN - MIJN POSITIEVE GEZONDHEID

7390938e-2f63-4140-920f-250614db9d14.jpegBij deze visualisatieworkshop krijg je de mogelijkheid om, na het invullen van het levensstuur, te visualiseren wat voor jou op dat moment belangrijk is omtrent jouw gezondheid. Zo kun je ervoor kiezen om te visualiseren hoe jouw huidige gezondheid eruit ziet en welke wensen je hierin nog hebt ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 20 van 82
© Kiek Limburg