Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Wat als ik blijf vasthouden?

de-vele-gezichten-van-armoede-met-een-andere-kijk-op-armoede-op-weg-naar-rijkdom.jpgTijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van SharePower gingen we in gesprek met Caroline Kortooms, Loek Vaessen en Monique van Heesch-Webers over de vele gezichten van armoede. Samen gingen we op weg naar een andere kijk op armoede, samen op weg naar rijkdom. Persoonlijke verhalen van de sprekers die ..
Lees verder ⇢

+ Bedankt Sint-Jans.

e860d1917ef04db1807ad3710f956e88.pngSommige personeelsleden van het Sint-Janscollege in Hoensbroek hadden besloten de waarde van hun kerstpakket te doneren aan Stichting Gips. Het betreft een mooi totaalbedrag van 325 euro. Een mooi gebaar wat wij ontzettend waarderen. Hartelijk dank namens al onze medewerkers. #donatie #sint_janscollege #hoensbroek #gipssenl

+ Limburg helpt de Oekraine

hulp-voor-oekraine-limburg.jpgWinterhulp voor de Oekraïne Nu, bij het invallen van de winter en temperaturen tot min 20, de situatie in de Oekraïne met de dag slechter wordt, slaan een aantal Limburgse Kerken, Scholen en Stichtingen de handen ineen om te helpen. Door een gerichte inzamelactie van de meest noodzakelijke ..
Lees verder ⇢

+ Internationale Vrouwendag Parkstad 8 maart

2023-8maart-beeld.pngOp 8 maart wordt weer Internationale Vrouwendag gevierd in Heerlen Parkstad. Van 16.00- 22.00 uur in het Cultuurhuis, Sittarderweg 145 in Heerlen. Thema "Vrouw en Geld". Met inleiding " Wat zijn belangrijke keuzemomenten in een vrouwenleven wat betreft geld? " Een forumdiscussie en interactie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Carnavalsverkoop bij Kledingbank Limburg

carnavalsposter-kledingbank.jpgOp vrijdag 27 en zaterdag 28 januari organiseert Kledingbank Limburg een Carnavalsverkoop voor de komende Vastelaovend. Wie op zoek is naar een feestelijk pèkske voor een zacht prijsje, is welkom op vrijdag van 13:00 tot 16:00 en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 op de St. Joosterweg 7 te ..
Lees verder ⇢

+ Opgefleurd kantoor.

bf2e5b5af2b0429eb7ce8aebe1f6a694.jpgTijdens onze medewerkersdag hadden mensen de kans zich creatief te uiten op het canvas. Deze schilderijen hebben inmiddels een mooi plekje gekregen aan de muur van ons kantoor. Dankjewel dat jullie ons kantoor hebben opgefleurd met zoveel kleur. #wallart #gipssenl #muurkunst

+ Vacature bij Speeltuinwerk Limburg

verrekijker.jpgWij zoeken ... Intermediair Buitenspelen (20uur). Voor meer informatie ga naar onze website.

1 bestand
Externe link

+ Kick Off Kweekvijvertraject 2023 bij het Waterschap Limburg

9-feb-1830-2130-waterschap-roermond.jpgDe verkiezingen komen eraan! Actueel en noodzakelijk; watermanagement. Heb jij altijd al meer willen weten over het Waterschap? Of ben je wellicht al politiek actief of overweeg je om de politiek in te gaan? Kom dan aan naar de Kick off bijeenkomst 'Meer vrouwen in de Politiek' op 9 februari ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gips Spelen & Leren is er klaar voor!

939107ec988a48ffa09f8f512c040229.pngNu iedereen heeft kunnen genieten van de feestdagen en er is geproost met champagne, staat stichting Gips weer te popelen om te beginnen. Op naar een nieuw jaar met nieuwe schoolbezoeken, workshops aan het Vista College, De Buddyrace en het creëren van een toegankelijkere samenleving i.s.m. ..
Lees verder ⇢

+ Gebruik Positieve Gezondheid om personeel sterker te maken!

63aabd2739cee.jpgArno is voorstander van medewerkers zelf met initiatieven te laten komen en die ook uit te voeren. Een tafeltennistafel in de hal, is er zo een. Niet meteen een besluit waar de binnenhuisarchitect blij van zou worden, maar wél de medewerkers. En om hen draait het. In gesprek met een ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 23 van 82
© Kiek Limburg