Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Vrouwelijke ondernemers, het is tijd om de motor op te voeren!

inspiratie.png Wil jij jouw kennis en vaardigheden rondom ondernemerschap vergroten? Jouw netwerk versterken en uitbreiden? Kom dan 7 juni naar Roermond en laat je inspireren door de ervaren trainers Marlies Heeringa-Jansen en Joyce Verheijden van het Inspiratiehuis voor ondernemers in een boeiende ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Leer hoe je krachtig digitaal kunt presenteren.

sterk-digitaal-presenteren.pngIn maart 2020 kwam de hele wereld tot stilstand en konden we ons werk niet meer doen zoals we dat gewend waren. En de vraag is: is dat erg? Veel mensen (waaronder Ilona) zagen digitale meetings als een noodzakelijk kwaad en een slap aftreksel van de realiteit. Dat is jammer want we hebben ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ouch Zo - Idahot 2021 17-05-2021

idahot-2021-17052021.jpgVandaag maandag 17 mei is het de Internationale Dag Tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie (IDAHOT, steeds vaker ook IDAHOBIT). Afgelopen weken was de internationale LHBT-gemeenschap geschokt over de gewelddadige dood van twee homoseksuele mannen in respectievelijk Letland en Iran. Ook in ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Studiekeuzes maken, niet altijd eenvoudig.

ontwerp-zonder-titel31.pngHet is niet voor iedereen een heel eenvoudige keuze, welke opleiding ga je volgen? Veel banen van de toekomst moeten nog worden ‘uitgevonden’. En dat ze in de digitale wereld te vinden zijn, is vrijwel zeker. Hier de top 5 nieuwe digitale banen op een rij.

Externe link

+ Leren van elkaars ‘ positief gezonde ‘ ervaringen, doe je ook mee?

majelle-panis.pngDe beweging Limburg Positief Gezond rolt uit in Limburg. Steeds meer professionals gaan met het gedachtegoed aan de slag. Een mooie beweging, voor iedereen van belang en waar we heel erg trots op zijn. Intervisie is een onderdeel van het scholingsplan positieve gezondheid. Op donderdag 20 mei ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ouch Zo - Idahot 2021 Plaats 1 - WINNAAR

jt-dragqueen-delicious-9540-2048x1363.jpgBekijk via onderstaande link wie onze nummer 1 is geworden. Via onze site kun je ook het verhaal lezen van onze winnaar!!!

Youtube video
Externe link

+ Ouch Zo - Idahot 2021 Plaats 2

Bekijk hier wie op de tweede plaats staat....

Youtube video
Externe link

+ Ouch Zo - Idahot 2021 Plaats 3

Ontdek hier wie op de derde plaats is geëindigd in onze IDAHOT Fototentoonstelling!!!

Youtube video
Externe link

+ Ouch Zo - Idahot 2021 Plaats 4

Bekijk hier wie op de vierde plaats is geëindigd bij onze IDAHOT-Fototentoonstelling

Youtube video
Externe link

+ Schrap Sonja uit je agenda!!

samenwonen-eerst-even-een-keukentafelgesprek-1.pngNou... bij wijze van spreken dan. Vreneli geeft tips. In dit filmpje gaat het over stress. Hoe kun je stress voorkomen? Wees de baas over je eigen agenda. Het belangrijkste van jouw leven is dat jij het leuk hebt. Wees daarom zuinig met je eigen tijd. Bepaal zelf je eigen agenda. En wil je ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

Pagina 1 van 25
© Kiek Limburg