Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ VacatureAlert Actief Roermond

actief-roermondlogo.jpgZoek jij passend vrijwilligerswerk? Wij hebben alvast 5 vacatures voor je geselecteerd. Meer vacatures voor vrijwilligers zijn te vinden op www.actiefroermond.nl.

Externe link

+ Top Dog Nieuwsbrief

Top Dop Nieuwsbrief doppenactie voor KNGF Geleidehonden Welkom bij de vierde nieuwsbrief over de doppenactie. In deze nieuwsbrief lees je over: Tussenstand opbrengst 2022 Doppen in het nieuws Interview doppenspaarder en puppypleeggezin Kerstgroet van de Depothouders Deze periodieke ..
Lees verder ⇢

+ Na drie succesvolle projecten Krachtige Vrouwen, start op 1 maart 2023 het project Krachtige Vrouwentaal in de Passart.

6373a96f6d810.jpgKrachtige Vrouwentaal is een project dat Monique van Heesch-Webers en Monique van Erve - Schölgens MA aanbieden om vrouwen te versterken in hun welzijn en gezondheid. Ze gebruiken het spinnenweb van Positieve Gezondheid tijdens elke bijeenkomst voor bewustwording van gezonde keuzes. Het is de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ GIPS geeft training aan het Duitse Rode kruis in Múnster.

52fb0f221ec443ffae3c93e9f0e26b10.jpgOp donderdag 19 januari gaf Gips Spelen en Leren een training aan medewerkers van het Duitse Rode Kruis in Münster. Voor even werden de dames in heren in de schoenen geplaatst van mensen waar ze tijdens hun werk regelmatig mee te maken krijgen. Hans Diederen was aanwezig met een aantal van ..
Lees verder ⇢

+ Ben jij bij de Kick-Off van het Regioplatform Limburg Positief Gezond?

regioplatform-blpg-2.jpgHet Regioplatform biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier in verbinding te staan met elkaar, een groot netwerk op te bouwen van mensen die willen werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en die graag van elkaar en elkaars ervaringen willen leren. Door de constante ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wat als ik blijf vasthouden?

de-vele-gezichten-van-armoede-met-een-andere-kijk-op-armoede-op-weg-naar-rijkdom.jpgTijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van SharePower gingen we in gesprek met Caroline Kortooms, Loek Vaessen en Monique van Heesch-Webers over de vele gezichten van armoede. Samen gingen we op weg naar een andere kijk op armoede, samen op weg naar rijkdom. Persoonlijke verhalen van de sprekers die ..
Lees verder ⇢

+ Bedankt Sint-Jans.

e860d1917ef04db1807ad3710f956e88.pngSommige personeelsleden van het Sint-Janscollege in Hoensbroek hadden besloten de waarde van hun kerstpakket te doneren aan Stichting Gips. Het betreft een mooi totaalbedrag van 325 euro. Een mooi gebaar wat wij ontzettend waarderen. Hartelijk dank namens al onze medewerkers. #donatie #sint_janscollege #hoensbroek #gipssenl

+ Limburg helpt de Oekraine

hulp-voor-oekraine-limburg.jpgWinterhulp voor de Oekraïne Nu, bij het invallen van de winter en temperaturen tot min 20, de situatie in de Oekraïne met de dag slechter wordt, slaan een aantal Limburgse Kerken, Scholen en Stichtingen de handen ineen om te helpen. Door een gerichte inzamelactie van de meest noodzakelijke ..
Lees verder ⇢

+ Internationale Vrouwendag Parkstad 8 maart

2023-8maart-beeld.pngOp 8 maart wordt weer Internationale Vrouwendag gevierd in Heerlen Parkstad. Van 16.00- 22.00 uur in het Cultuurhuis, Sittarderweg 145 in Heerlen. Thema "Vrouw en Geld". Met inleiding " Wat zijn belangrijke keuzemomenten in een vrouwenleven wat betreft geld? " Een forumdiscussie en interactie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Carnavalsverkoop bij Kledingbank Limburg

carnavalsposter-kledingbank.jpgOp vrijdag 27 en zaterdag 28 januari organiseert Kledingbank Limburg een Carnavalsverkoop voor de komende Vastelaovend. Wie op zoek is naar een feestelijk pèkske voor een zacht prijsje, is welkom op vrijdag van 13:00 tot 16:00 en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 op de St. Joosterweg 7 te ..
Lees verder ⇢

Pagina 2 van 62
© Kiek Limburg