Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Zuid Zingt Tieëkezinge

Zuid Zingt.. en hoe! Vele artiesten bezochten zorginstellingen om de ouderen, tijdens de lockdown, live licht vertier te brengen. Maar daar kon niet altijd iedereen bij aanwezig zijn. En dat terwijl muziek, en vooral meezingen, verbindt. Dus wat als we in alle huiskamers van mensen in ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Contact in coronatijd: maximaal naderen met behoud van professionele afstand

dylan-ferreira-hjmxky8fvmo-unsplash.jpgLotgenotenontmoeting gedijt zoals iedere menselijk contact, veel beter wanneer we elkaar in de fysieke ruimte kunnen ervaren. Nu er contactbeperkende maatregelen gelden, zetten we op een rijtje welke oplossingen er gevonden zijn om elkaar middels zelfhulp te ondersteunen. Hopelijk zitten er inspirerende of nieuwe ideeën tussen voor jou.

Externe link

+ Gerd Leers: ambassadeur voor zelfhulp in Limburg

g-leers-2.jpgWe zochten een wijze “Bekende Nederlander” en bij voorkeur Limburger die midden in het maatschappelijke leven staat. Iemand met een positief, sociaal en menselijk imago die begrijpt wat zelfhulp voor de samenleving in Limburg kan betekenen.

Externe link

+ SPIL IN DE WIJK 2020

kiekfoto.pngSPIL IN DE WIJK UPDATE - 'SIDW2020: hoe staat het ervoor?' Het was online wat stil rondom Spil in de Wijk, maar achter de schermen hebben we allesbehalve stilgezeten.. ▶️ Benieuwd welke beslissing het kernteam van Spil in de Wijk nam omtrent de netwerk conferentie, die gepland stond op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Uitgangspunten om van zelfhulp een succes te maken

koffiemok-begin.jpgHet organiseren van zelfhulpgroepen in een netwerk is mensenwerk. Deze basisprincipes vormen het fundament onder een succesvolle groep en netwerk.

Externe link

+ Dé gereedschapskist voor zelfhulp.

ra-dragon-1lwxx9kwllw-unsplash.jpgDat is in vier woorden wat www.zelfregietool.nl wil zijn. We hebben ervoor gekozen om deze toevoeging te doen omdat veel nieuwe bezoekers van onze website niet direct duidelijk hebben waar ‘Zelfregietool.nl’ voor staat. Naast een digitaal platform waar mensen contact kunnen zoeken met lotgenoten, zijn er zo veel meer nuttige dingen te vinden.

Externe link

+ Interactieve workshop; Maak kennis met de kracht van uitstraling

flyer-ppd-25-juni.jpgMet een goede eerste indruk leg je de basis voor je loopbaan en creëer je kansen. Een (gratis) interactieve workshop, waarin je leert welke eerste indruk jij maakt, hoe je op een juiste manier zichtbaar wordt en hoe je serieus genomen wordt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Nieuwsbrief Vrijwilligerscentrale Kerkrade

screenshot2020-06-16-nieuwsbrief-vrijwilligerscentrale-kerkrade.pngZie bijgevoegde link

Externe link

+ Vijfde impactgesprek: Hoe gaan we om met gedragsverandering? Door Omwentelaar Ilse Meelberghs

ilse-meelberghshs116lr.jpgZodra je aan de slag gaat met verduurzamen, kun je hobbels tegenkomen. De één omzeilt deze hobbels op een hele natuurlijke manier, terwijl de ander steeds terugvalt in de oude patronen. Vervolgens heb jij een gedragsverandering doorgevoerd en zie je deze verandering ook graag bij een ander. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Corona times

positieve-gezondheid.pngHoe een onzichtbaar virus, ouderen op meerdere dimensies uitdaagt. Vijf ouderen aan het woord over hun gedwongen isolement. Dan blijkt enerzijds dat dit virus onze Positieve Gezondheid op meerdere dimensies flink uit balans brengt. Anderzijds maakt deze tijd ons duidelijk dat we elkaars ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 2 van 8
© Kiek Limburg