Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Gezondheidsvermindering beperken

660e462a9ffc0.jpgIn gesprek met Loek Vaessen over vitaliteit, persoonlijk leiderschap en écht keuzes maken. Loek, coördinator van de Beweging Limburg Positief Gezond, deelt zijn inzichten over levenskracht en veerkracht. Maar ook, hoe kun je gezondheidsvermindering beperken. Wat is hierin je eigen regie, wat ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Tafelgasten Roermond Nieuws TV “denken in mogelijkheden.”

1fbf5bde407447fd8f3a5e9542fde910.jpgOnlangs werd bij Roermond nieuws tv - Bekiek ut Mer het thema beperking aan de tand gevoeld. Onze ervaringsdeskundigen Marleen en Katrien waren gezamenlijk te gast met eigenaresse Sheila van Brownies&Downies Roermond en Jahlisa van stichting: Glimlach met je hart. Samen geven ze antwoord op ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Kapellenwandeling Nunhem

kapellenwandeling.jpgOp Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, organiseert Same väör oos Kèpel Nunhem een kapellenwandeling. Deze kapellenwandeling vertrekt bij Gemeenschapshuis Sint Servaas in Nunhem en brengt ons door Nunhem en natuurgebied Leudal. Bij verschillende locaties tijdens deze wandeling zijn er mooie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ REPOST Heb je een beperking? Dan is dit iets voor jou!

unnamed.jpgHeb je een beperking en heb je er wel eens aan gedacht om leuk en uitdagend vrijwilligerswerk te doen? Dan zijn wij van GIPS Spelen & Leren opzoek naar jou. Waarom? Stichting GIPS zet zich wekelijks in om leerlingen van het basisonderwijs een realistische kijk te geven op mensen met een ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Vrijwel iedereen met betaald werk zal op enig moment ook mantelzorg moeten verlenen

vrijwilligersacademie-limburg-3.png'Steeds meer mensen combineren betaald werk met de zorg voor een zieke naaste en dreigen zo vast te lopen in niet één, maar twee systemen: de sociale zekerheid én de medische wereld. Dat moet beter, zegt onderzoeker Mara Yerkes: ‘Anders neemt de ongelijkheid in Nederland alleen maar toe.’ ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ EEN NIEUWE KOERS VOOR WERKGEVERSVITALITEIT: VAN INDIVIDUELE GEDRAGSVERANDERING NAAR EEN VITALE WERKOMGEVING.

image-8.png👉 Durf het anders te doen. Kijk eens in de spiegel van je eigen werkgeversvitaliteit. De tijd is er rijp voor. 'We merken ook een toenemende frustratie onder werknemers die genoeg hebben van alle aanbod. Waarbij sommigen ook nog het gevoel hebben dat ze mee moeten doen. En werkgevers worden ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 'Hilarisch kienen' met Har van de Bekker

ggofragmentafbeeldingflyer02042024.jpgZondagmiddag, 21 april is er ‘Hilarisch kienen’ in D’n Haammaeker in Neer. Deze doldwaze kienmiddag met spelleider en entertainer Har van de Bekker begint om klokslag 15.00 uur. Het wordt hilarisch! Meedoen kost niks. Je moet wél een ingepakt voorwerp of iets dergelijks meebrengen dat als ..
Lees verder ⇢

+ Mentor gevraagd

ts-20140606-mentorschap0369.jpgMensen in uw omgeving die zorg ontvangen en zelf niet meer in staat zijn om voldoende mee te beslissen over de kwaliteit en inhoud van deze zorg, verkeren in een kwetsbare positie. Zeker als zij geen familie of anderen om hun heen hebben die hun belangen kunnen of willen behartigen. Soms wonen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ DEELTIJDPLEEGGEZIN GEZOCHT VOOR PRISCILLA (BIJNA 10) IN PARKSTAD

priscilla-fb.jpgIk ben een vrolijk, behulpzaam en zorgzaam meisje van bijna 10 jaar en ik woon samen met mijn mama, jongere en oudere zus in de regio Parkstad. Omdat mama alleen voor de opvoeding staat van mij en mijn zusjes, zoeken we een gezin waar ik een keer per twee weken in het weekend kan logeren van ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De waarde van informele zorgorganisaties is winst voor ondernemingen

nformele-zorg.jpgMet zijn kennis van de P&O rol die hij vervulde bij DSM en zijn huidige kennis van de diensten van de vrijwilligersorganisatie Humanitas spreekt hij uit dat hij het jammer vindt dat hij de rol van Humanitas en andere informele zorgorganisaties niet eerder kende. EFFECTIEF OMGAAN MET ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 2 van 82
© Kiek Limburg