Home
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Voor de fiets liefhebber die graag stuk(je) fietst

logo-website-visitekaartje.jpgBeste, Doet u ook zo graag een stukje fietsen, of bezoek u Limburg en wilt u gezellig een stuk fietsen of een van de wielerkoersen bezoek dan www.wielrennenlimburg.eu voor een route te downloaden of de doorkomst tijden en verder informatie op te zoeken.

Externe link

+ Magazine met resultaten en opbrengsten van het project de gezonde basisschool

gezonde-basisschool.jpgIn 2015 ging in Parkstad de Gezonde Basisschool van de Toekomst van start. Waar deze ontwikkeling aanvankelijk beperkt bleef tot de regio Parkstad, krijgt de opschaling in heel Limburg en zelfs buiten Limburg nu steeds meer gestalte. De landelijke aandacht komt ondermeer tot uiting in de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Informatie over Corona, in je eigen taal.

200660a4flyercorona2.jpgStichting Meer Kleur en Kwaliteit, Provinciaal Platform voor Diversiteit, Platform Allochtone Zorgvragers en Stichting Pelita hebben de handen in elkaar geslagen om mensen uit hun achterban te helpen met informatie hoe te handelen in deze Corona-tijd. Er is heel veel informatie op diverse ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ MAGISCH TROUWEN

magisch-trouwen.pngJullie willen trouwen?! Tof! Jullie trouwdag moet uniek zijn, onvergetelijk, magisch, een beleving? Liefst op een bijzondere plek, zoals in het bos of aan de waterkant, of in een toffe schuur. Alles in de stijl die jullie het allertofste vinden? Mensen die bij jullie passen, zoals de ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Een toegankelijke anderhalvemetersamenleving

corona-praktische-tips.pngPraktische tips voor uw winkel, onderneming of (culturele) instelling voor personen met een visuele beperking.

1 bestand

+ Maak er gebruik van: de informatiekaart 'In geval van nood!

afbeeldingingevalvannood.jpgAls er in geval van nood een hulpverlener bij je thuis komt, dan is het fijn dat je zonder moeite de meest belangrijke gegevens snel kunt delen. Met de informatiekaart ‘In geval van nood!’ weet de hulpverlener in een paar seconden wie je bent, of je een aandoening hebt of ziek bent, welke ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ontdek duizenden unieke manieren om vrijwilligerswerk te doen.

screenshot2020-05-20-deedmob.pngDeedmob verlaagt de drempel voor mensen om geschikte vrijwilligersmogelijkheden te vinden drastisch en helpt goede doelen hun doelen te bevorderen door hen de nieuwste technologische hulpmiddelen te bieden. De missie van Deedmob is om gemeenschappen wereldwijd te versterken door de impact ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe maak je een mondkapje?

mondkapjeszelfmaken.pngEen niet-medisch mondkapje is vanaf 1 juni 2020 verplicht in het openbaar vervoer. Hoe maak je het en hoe gebruik je het?

1 bestand
Externe link

+ De website Zelfregietool.nl is verbeterd!

website.pngOm zelfhulp en lotgenotencontact beter toegankelijk te maken voor iedereen, brengen we voortdurend verbeteringen aan. Nu hebben we voor verschillende doelgroepen een eigen menu ingericht.

Externe link

+ (Lim)burgers in beeld: coronakracht!

logoblauwgroenburgerkrachtlimburg.jpgBurgerkracht Limburg verzamelt en deelt informatie over activiteiten en initiatieven van burgers tijdens de coronacrisis. Mooie voorbeelden van coronakracht, ter informatie en inspiratie. Bekijk, like en deel het filmpje 'Harry over de waarde van sociale contacten'.

Youtube video
Externe link

Pagina 2 van 7
© Kiek Limburg