Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Vrijwilligers; Limburgse vrijwilligersfuncties.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Krachtige Vrouwentaal

image-16.pngVerheugd informeren wij, dat wij na succesvolle projecten Krachtige Vrouwentaal in meerdere gemeenten, 19 juni met dit betekenisvolle project starten bij gemeenschapsaccommodatie Odasingel 90 Sittard. Samenwerking met o.a. Stichting Lezen en Schrijven, bibliotheek De Domijnen, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Evenredige vertegenwoordiging is om vele redenen belangrijk.

1716902205215.jpegSharePower heeft dan ook al 18 jaar het kweekvijvertraject ‘Meer Vrouwen in de Politiek’. Dit heeft voor talloze nieuwe vrouwelijke politici in Limburg gezorgd. Emancipatie is echter niet alleen een zaak voor vrouwen om aan te pakken, ook mannen hebben hierin een rol. Maar hoe kunnen zij hier ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Loop met meer zekerheid dankzij de slimme stappers van Magnes AG.

e994188164124bcca2311cf2c9d4d42e.jpgDankzij de slimme schoenen van Magnes AG, kunnen mensen met Parkinson weer met meer zekerheid lopen. De stappers genaamd: Nushu X Geeft gebruikers de mogelijkheid om hun loopgedrag te analyseren en te delen met een arts. Vibraties geven o.a. een waarschuwing af wanneer er vermoeidheid op ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ 𝐙𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐊𝐥𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠𝐛𝐚𝐧𝐤

kledingbank-vrijwilligersacademie.jpgTijdens de rondleiding door Kledingbank Limburg zien we pareltjes in de rekken hangen en horen we van vrijwilligers die jarenlang lief en leed delen. Ook van de keuze uit zeer diverse taken. Of hele nieuwe, zoals in het vorig jaar geopende, duurzame textielatelier. We horen van 130 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Boost je leiderschap - Zeven vaardigheden - Authentiek en fair - Wereld van verschil

boek-boost-je-leiderschap-achterkant.jpegCoach, trainer, auteur, recensent en specialist op het gebied van ervaringsgericht leren met paarden Margaretha Noordanus (geboren 1965, Huizen NH en wonend in Vlodrop LB) presenteerde op donderdag 16 mei 2024 haar boek: Boost je leiderschap - Zeven vaardigheden - Authentiek en fair - Wereld ..
Lees verder ⇢

Youtube video
1 bestand
Externe link

+ Gratis Informatie avond Het Afscheid Nabij 4 juni 2024 - Herten

afscheid.jpgMonuta Roermond organiseert samen met Groepspraktijk 't Raadhuis Maasniel, De Zorggroep Hospice De Ark en Van Hecke Houben Notarissen Roermond, een gezamenlijke informatieavond ‘Het afscheid nabij’. Deze vindt plaats op dinsdag 4 juni om 19.30 uur bij Monuta te Roermond/Herten. De laatste ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature vrijwillig PR en communicatie

helpcenterlogowebdigitaal.pngVacature vrijwillig PR en communicatie Wil jij jouw communicatietalent inzetten om Stichting op te kaart te zetten? Bruis jij van de ideeën als het gaat over de inzet van social media, story telling en het bereiken van deelnemers en vrijwilligers? Word vrijwillig PR en communicatie en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature Coördinator Uitgiftelocatie Brunssum (vrijwilliger)

helpcenterlogowebdigitaal.pngDe Coördinator Uitgiftelocatie Brunssum is aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het uitdelen van de voedselpakketten. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie van het Helpcenter in Brunssum. Kunt u leiding geven, organiseren en plannen en heeft u ..
Lees verder ⇢

+ Vacature vrijwilliger Hersteltuin

helpcenterlogowebdigitaal.pngBent u graag buiten, houdt u van moes tuinieren of wilt u dat graag leren en wilt u zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken in de Hersteltuin! Wat gaat u doen? De dag begint met een kop koffie of thee en er is altijd tijd voor een praatje. Daarna gaat u met de collega’s ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Vacature vrijwilliger Herstelteam

helpcenterlogowebdigitaal.pngWilt u een directe bijdrage leveren aan het herstel en de zelfredzaamheid van deelnemers en zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken in het Herstelteam! Wat gaat u doen? U bent om de week op vrijdagmiddag aanwezig bij het casusoverleg, waar de nieuwe aanmeldingen en ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 1 van 104
© Kiek Limburg