Podium
Vrijwilligers
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Vrijwilligers; Limburgse vrijwilligersfuncties.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Gratis Informatie avond Het Afscheid Nabij 4 juni 2024 - Herten

afscheid.jpgMonuta Roermond organiseert samen met Groepspraktijk 't Raadhuis Maasniel, De Zorggroep Hospice De Ark en Van Hecke Houben Notarissen Roermond, een gezamenlijke informatieavond ‘Het afscheid nabij’. Deze vindt plaats op dinsdag 4 juni om 19.30 uur bij Monuta te Roermond/Herten. De laatste ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature vrijwillig PR en communicatie

helpcenterlogowebdigitaal.pngVacature vrijwillig PR en communicatie Wil jij jouw communicatietalent inzetten om Stichting op te kaart te zetten? Bruis jij van de ideeën als het gaat over de inzet van social media, story telling en het bereiken van deelnemers en vrijwilligers? Word vrijwillig PR en communicatie en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature Coördinator Uitgiftelocatie Brunssum (vrijwilliger)

helpcenterlogowebdigitaal.pngDe Coördinator Uitgiftelocatie Brunssum is aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het uitdelen van de voedselpakketten. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie van het Helpcenter in Brunssum. Kunt u leiding geven, organiseren en plannen en heeft u ..
Lees verder ⇢

+ Vacature vrijwilliger Hersteltuin

helpcenterlogowebdigitaal.pngBent u graag buiten, houdt u van moes tuinieren of wilt u dat graag leren en wilt u zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken in de Hersteltuin! Wat gaat u doen? De dag begint met een kop koffie of thee en er is altijd tijd voor een praatje. Daarna gaat u met de collega’s ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Vacature vrijwilliger Herstelteam

helpcenterlogowebdigitaal.pngWilt u een directe bijdrage leveren aan het herstel en de zelfredzaamheid van deelnemers en zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken in het Herstelteam! Wat gaat u doen? U bent om de week op vrijdagmiddag aanwezig bij het casusoverleg, waar de nieuwe aanmeldingen en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature Coördinator Uitgiftelocatie Schinnen (vrijwilliger)

helpcenterlogowebdigitaal.png De Coördinator Uitgifte locatie Schinnen is aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het uitdelen van de voedselpakketten. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie van het Helpcenter in Schinnen. Kunt u leiding geven, organiseren en plannen en heeft u ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature vrijwilliger Fondsenwerving

helpcenterlogowebdigitaal.pngHebt u ervaring met fondsenwerving of het opzetten van inzamelacties en wilt u zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken als medewerker Fondsenwerving! Wat gaat u doen? U bent de ambassadeur van het Helpcenter aan wie we contacten met (potentiële) donateurs met een gerust ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ WINACTIE, gratis workshop voor mantelzorgers!

1714976247958.jpegJa hoor, we doen het weer. In het kader van de #DagvandeMantelzorg in november, bieden we opnieuw een gratis workshop 'Klein Geluk en Positieve Gezondheid' aan. In deze interactieve workshop krijgen mantelzorgers op een feestelijke manier inspiratie om goed voor zichzelf te zorgen en om ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Op zoek naar Inclusieve Steun: Een Uitnodiging voor Samenwerking bij de Amsterdam Canal Pride 2024

cas-wolters-3.pngIk zie om me heen mensen met unieke verhalen, sommigen afgewezen vanwege hun seksuele geaardheid, anderen onbegrepen vanwege gehoorverlies. In een wereld die nog niet volledig verbonden is, worden velen nog steeds buitengesloten vanwege hun kledingstijl, beperking of geaardheid, waardoor de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De laatste officiële bijeenkomst voor partners van mensen uit geüniformeerde beroepen met PTSS.

664324e00e6dc.jpgIn april vorig jaar kwamen een aantal vrouwen van partners met PTSS bij elkaar. Leven met een partner met PTSS brengt vele uitdagingen met zich mee. Het hele gezin leeft met de gevolgen hiervan. Helaas is hier weinig aandacht, hulp en begrip voor. Kinderen voelen zich niet gehoord en gezien en ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 5 van 108
© Kiek Limburg