Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Met een goede mindset en aangepaste levenstijl kun je veel bereiken.

foto-ralph-vermeere.jpgProstaatkanker met uitzaaiingen. Foute boel. Genoeg mannen gaan na zo’n diagnose bij de pakken neerzitten. Maar niet Ralph Vermeere (60). Logisch dat hij een flinke dreun te verwerken kreeg, maar hij pakte de draad weer op. Hij ging anders leven. Gezonder. En greep alles aan wat hem sterker ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gezocht: sociaal cultureel medewerker

vacature-scm-linkedin.pngOns team beroepskrachten zoekt een nieuwe collega. Ben jij begaan met de ontwikkeling van vrijwilligers? Is coaching, motiveren en teambuilding echt jouw tweede natuur? Solliciteer dan vóór 15 december op onze vacature voor sociaal cultureel medewerker. Klik hieronder voor de vacature en hoe je kunt reageren.

Externe link

+ Jubileum Ronald Wit

c7a7ec02d32542fab7aadfae18bb31db.jpgOp 7 november jl. werd onze jubilaris, Ronald Wit, in het zonnetje gezet. Ronald is sinds 2010 bij ons actief als secretaris van het bestuur van onze organisatie

+ We kunnen nog veel van Dolf leren.

dolfje.jpegBij het maken van foto's voor Limburg Positief Gezond kregen we hulp van Dolf. We kunnen nog veel van hem leren. Dolf past positieve gezondheid al heel goed toe. Ook al zijn we aan het werk, hij maakt er een spelletje van. Hij ziet meteen de mogelijkheden. Vooral de kubus die weergeeft welke ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gips S&L te gast bij het Vista College.

411745cecdc44decb0fdebed9121584e.jpgOp 18 oktober en 1 november gaven wij 2 gastlessen op locaties van het Vista College. Met als einddoel meer bewustwording te creëren. Dit is natuurlijk een andere doelgroep en daarom hebben wij ons lesprogramma hierop ingesteld. Los van de standaard opdrachten als rolstoel rijden, blindenstok ..
Lees verder ⇢

+ WIJ ZIJN ALLEMAAL MENSEN MET WENSEN

519873df-95c3-48ee-8a09-d5b0281fc12045005c.jpegEen mooi interview met Paula Langen over haar ervaringen met Positieve Gezondheid: ‘Aan het begin van een workshop zei een mevrouw in een rolstoel tegen mij dat er niets positiefs aan haar was. Maar aan het einde van de bijeenkomst wilde zij per se verder praten over haar spinnenweb. Omdat ze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Maak kennis met Kledingbank Limburg!

winkelkb.jpgHet leven wordt steeds duurder: de boodschappen, de energiekosten, de zorgpremie… Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Kledingbank Limburg ondersteunt hen met een warme jas, een mooie set kleding, verzorgingsproducten en persoonlijke aandacht. Om dit te kunnen ..
Lees verder ⇢

+ OUCH ZO - Qafé Respect Pubquiz

qafe-pubquiz-roermond-dec-2022.pngDoor corona hebben we het de afgelopen jaren meerdere keren moeten annuleren, maar zondag 11 december is het eindelijk zover (knock on wood). Dan organiseren we onze langverwachte Qafé! Pubquiz. Als je van quizzen of gewoon van gezelligheid houdt, doe dan mee met onze pubquiz. Stel een team ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 'The After Movie van de eerste editie van de Roersteekprijs.'

jwu2022-11-03-roerstreekprijs2022-179.jpgMet enige trots en vooral ook dank aan Maikel Stams presenteren we graag 'The After Movie van de eerste editie van de Roersteekprijs.' Een mooie weergave van ons feestelijke netwerkvent. Wordt vervolgd! #roerstreekprijs2022 #roermond #roerdalen

Youtube video
Externe link

+ Het grootste misverstand rondom AI, denken dat AI neutraal is, dat is namelijk een illusie.

ai-conferentie-20-okt-2022-jl.pngEen congres over de impact van Artificial Intelligence op ons dagelijks leven, vanuit ethisch, juridisch en maatschappelijk oogpunt. SharePower organiseerde i.s.m. Vista College, Open Unie en Zuyd Hogeschool een niet technisch congres op 20 oktober jl. ‘Artificial Intelligence en de ..
Lees verder ⇢

Pagina 5 van 74
© Kiek Limburg