Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Nieuwsbrief Actief Roermond April 2022

nieuwsbrief-2.pngBijgaand onze nieuwsbrief van april boordevol nieuwtjes en activiteiten van Actief Roermond.

Externe link

+ Kookworkshop de plantaardige keuken; Ga jij met ons de uitdaging aan?

kookworkshop.jpgWil je vaker plantaardig koken, maar weet je niet goed hoe? Dan willen wij jou graag inspireren op donderdagavond 19 mei van 17-21 uur. We gaan dan gezellig samen gerechten bereiden tijdens deze plantaardige kookworkshop. Wat gaan we doen? Omwentelaars Marijke, Marianne en Guido hebben een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Plantaardig eten: waar begin je?

impactgesprekplantaardigeten.jpgHet is steeds vaker in het nieuws; de impact van het eten van dierlijke producten op natuur, milieu, klimaat en de dieren. Je denkt er wel eens over om ermee aan de slag te gaan, maar je hebt geen idee hoe te beginnen. Speciaal voor jou organiseren we dit impactgesprek op donderdagavond 12 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Kledingbank Limburg heeft je nodig!

vacature-vrijwilligers.jpgBen jij die aanpakker die tijdens het sorteren de leukste tweedehands kledingstukken weet op te sporen? Of haal je de kleding liever op bij onze inzamelpunten in heel Limburg? Zie je jezelf al de handen uit de mouwen steken in ons uitgiftecentrum? Word dan vrijwilliger bij Kledingbank Limburg in Maasbracht. Kijk op onze website en meld je aan!

Externe link

+ Inzamelingsactie voor Oekraïne.

2f4ab9dbc1fd477d911ac927e91695e2.jpgHet Sint Jans-college in Hoensbroek heeft een inzamelingsactie gestart voor de mensen in Oekraïne. Naast het inzamelen van spullen is er ook een geldbedrag opgehaald zodat het transport naar Oekraïne ook betaalt kan worden. Sint Jan heeft voor deze actie de handen ineen geslagen met de ..
Lees verder ⇢

+ Wie heeft er zin om het verbouwingsteam mee te helpen met klussen?

groenetransformatorpng.jpgHet is nu aftellen geblazen, als de vergunning komt gaan we los! Samen gaan we een fysiek Duurzaamheidscentrum realiseren op het Weerstandsterrein, bij velen als Philips terrein bekend. Ben jij handig en wil je mee je handen uitsteken? Meld je dan aan via dit Google formulier ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ OUCH ZO - Qafé Weert

afbeelding-qafe-algemeen.jpgKomende zondag vindt ons Qafé plaats in Weert. De locatie to be: Wertha Brewpub. Aanvang 14:00-16:00. We hopen je weer te mogen ontmoeten! Tot dan!

Externe link

+ Wist je dat!

mentorschaplimburg.jpgZodra je hebt aangegeven bij Stichting Mentorschap Limburg interesse te hebben in het mentorschap, je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek?Daarna volgt een interne scholing. Ook gaan wij voor jou op zoek naar een match. Wij informeren, verbinden en ontzorgen je in deze procedure. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ HSV Cheethas Beek organiseert bijzondere middag.

a9ad5a4255c240548f820fbd48367dca.jpgOp zaterdag 2 April organiseert Baseballvereniging HSV Cheetahs een bijzondere sportmiddag. Deze middag is zowel voor mensen met een visuele beperking en begeleiders. Ook als je niet volledig blind bent, is het natuurlijk ook geen probleem om je in te schrijven. Wordt je begeleidt door een ..
Lees verder ⇢

+ Meer vrouwen in Limburgse gemeenteraden.

kweekvijvertraject-20222.jpgEen mooie ontwikkeling waar wij blij mee zijn. De politiek als afspiegeling van de maatschappij. Een gelijkere man-vrouwverdeling in de politiek betekent een betere vertegenwoordiging van de bevolking. Het zorgt ervoor dat de onderwerpen die aan bod komen een groter deel van de maatschappij ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 5 van 61
© Kiek Limburg