Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Samenwerken krijgt meer vorm.

jpet20240124biz-roermond016.jpgSamenwerken krijgt meer vorm Afgelopen woensdag 24 januari vond de jaarlijkse BIZ bijeenkomst plaats. In het prachtige Royal Theater aan de Hamstraat verzamelden ruim 100 binnenstadondernemers en andere stakeholders zich voor een bomvol programma. Na een aangenaam verblijf in de foyer, onder ..
Lees verder ⇢

+ OPEN DAG OP WERELDKANKERDAG BIJ HET TOON HERMANSHUIS IN PARKSTAD

open-dag.pngOp zondag 4 februari tijdens Wereldkankerdag opent Toon Hermans Huis de deuren. Naast drie interessante lezingen zal burgemeester Roel Wever samen met een gast een levensles onthullen om anderen die geraakt zijn door kanker een hart onder de riem te steken en te inspireren. Verspreid over de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ 25 jarig Jubileum Sophie Vrancken

abe66dc5e21343e39586928a32a06842.jpgSophie Vrancken is 25 jaar bij GIPS en dat hebben we gevierd met het team tijdens een gezellig etentje bij Merode in Stein. Dat iemand als vrijwilliger 25 jaar bij een organisatie is mag wel heel bijzonder genoemd worden. Sophie heeft in die tijd heel veel leerlingen op de basisschool voorbij ..
Lees verder ⇢

+ Platform ApolloVitaal pakt door!

apollo-vitaal-logo-staandgif.gifEr gebeurt heel wat in de buurt. Niet alleen is het de plek waar we wonen, spelen, opgroeien, oud worden en werken. Het is ook de plek waar omgevings- en maatschappelijke thema’s zich steeds nadrukkelijker manifesteren. Of het nu gaat om de inrichting van de fysieke leefomgeving (vergroening, ..
Lees verder ⇢

+ Pleeggezin gezocht voor Dylan (14) omgeving Sittard

dylan-fb-6.pngPLEEGGEZIN GEZOCHT VOOR DYLAN (14) OMGEVING SITTARD Ik ben een sportieve, actieve jongen van 14 jaar en woon samen met mijn moeder en twee jongere broertjes. Hier kan ik door omstandigheden echter niet blijven wonen. Ik hou van voetballen en chillen buiten met vrienden en ben ook lid van ..
Lees verder ⇢

+ Sablones nodigt je uit!

paradijsvogel-.pngVoor een boeiende avond over leiderschap en paradijsvogels. Met Futuroloog Jacintha Scheerder over handelingsperspectieven van een toekomstdenker, Rechter Cathérine Nollen, over ruimte claimen in eigenheid en een Ex lid van een motorclub, over zijn zoektocht om invloed te hebben in de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Focussen op het aanleren van gezondheidsvaardigheden gericht op eigen regie en veerkracht bij jongeren.

64929c44751f8.jpgMet het DOEboek Positieve Gezondheid worden studenten meegenomen in de verschillende stappen van Positieve Gezondheid. Ze vullen het spinnenweb in en krijgen hierdoor inzicht in hun eigen gezondheidsoppervlak. Tot zover niks nieuws. Maar dan gaat de student daadwerkelijk met eigen gekozen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst en aftrap alliantie She's Power

alliantie-shes-power-1.pngEen dubbel feest, het was zowel onze nieuwjaarsbijeenkomst en ook de lancering van de alliantie She’s Power. Een alliantie van Stichting Topvrouwen Limburg, Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB-Limburg en SharePower. Wat was het een avond! Ondanks het slechte weer toch met zoveel vrouwen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Rabobank draagt bij aan “Zo en nu aan de slag” project.

681b42d7cf5447899e97704c03a820d9.jpgGeweldig nieuws! Onze stichting is trots en dankbaar om een cheque te ontvangen van Rabobank. Wij zullen dit besteden aan ons project “Zo en nu aan de slag”. Samen met de partners van het Sjevemethoes gaan we kwetsbare mensen en nieuwe Nederlanders een opleiding aanbieden waarmee zij betere ..
Lees verder ⇢

+ Jaarplan 2024 BIZ Binnenstad Roermond

biz-roermond.pngTer informatie voor alle stakeholders betrokken bij de Binnenstad van Roermond.

1 bestand

Pagina 5 van 95
© Kiek Limburg