Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ OUCH ZO wil jubileumeditie Roze Zaterdag in 2029 naar Roermond halen

In 2029 zal het exact 50 geleden zijn dat de eerste Roze Zaterdag plaatsvond in Roermond. Hoe mooi zou het zijn om dan de 50-jarige jubileumeditie in Roermond te kunnen vieren. OUCH ZO wil hierin alvast de initiatiefnemer zijn en samen met diverse partners kijken hoe we dit kunnen ..
Lees verder ⇢

+ Vrijwilliger worden bij de Kledingbank? Doen!

Kledingbank Limburg staat voor het terugdringen van armoede, maatschappelijke uitsluiting en verspilling van kleding en schoenen. - We ONDERSTEUNEN mensen in armoede door het uitgeven van kleding en schoenen - We bieden mensen een (tijdelijke) plek in onze organisatie zodat ze kunnen ..
Lees verder ⇢

+ Heb je als mentor vragen, laat het ons weten.

wist-je-dat1.pngBen je als partner of familielid aangesteld als mentor? Dan kun je soms in situaties terecht komen waar je even geen raad mee weet. Bij Stichting Mentorschap Limburg kun je terecht met vragen en kun je deze aan een onafhankelijke deskundige mentor voorleggen. #mentorschap #betekenisvol #vrijwilligerswerk

Externe link

+ Bewustwording, gelijke kansen, jong beginnen!

scherp.jpgVandaag zaten Yvette van Jeugdwerk Limburg, Heidy van SharePower en Lobke van JongNL Limburg samen om te kijken op welke manier we onze krachten kunnen bundelen over het vraagstuk ‘gelijke kansen’. Hoe kunnen we op een speelse manier bij de jeugd al een zaadje planten over gelijkheid? Een heel ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Administratieve kracht gezocht (vrijwilligersfunctie)

594656ecb81048919c7d81db3e84b606.jpgGips Spelen en Leren is dringend opzoek naar een administratieve kracht voor 1 ochtend per week. Het betreft hier een vrijwilligersfunctie. Ben jij degene die ons team komt versterken? Neem dan bij interesse contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek met Suzanne Stevens: 045-5312058 of mail naar: info@gips-sl.nl

+ Suzanne: “ik richt me op wat ik wél kan”

de2b9a99edf5486eaaeda51281b6bb50.jpgIedereen die werkzaam is bij onze organisatie is wel bekend met onze Suzanne. Ze zet zich al jaren met hart en ziel in voor Spelen en Leren en inmiddels kunnen we niet meer zonder haar. Tijdens dit leuke interview wordt de focus gelegd op wat er wel nog mogelijk is, ondanks haar visuele ..
Lees verder ⇢

+ Update: Naar de speeltuin met een Handicap?

05d0b983022240a9801868efa41bb1ea.pngUpdate! Yes, er is een datum bekend voor onze activiteit in samenwerking met Speeltuinwerk Limburg. Deze activiteit zal plaatsvinden op: Woensdag 10 augustus van 13:00 uur tot 15:00 uur. We zijn nog steeds opzoek naar kindjes met een visuele beperking in de regio Parkstad. Medewerkers van ..
Lees verder ⇢

+ Bevrijdingskunstwerk 5 mei

06bc70ea-a222-4374-9637-dde9ed7b1791.jpegHet bevrijdingsfestival Limburg organiseert dit jaar een project: creatief Limburg. Ik, Lena (17), doe hier aan mee. Het thema van het bevrijdingsdag is ‘vrijheid in verbinding’. Dit wil ik weergeven doormiddel van een kunstwerk. Omringt door veel linosnedes staat de vraag: wat is vrijheid? ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature medewerker secretariaat.

over-mentorschap2.pngVoor de periode van 1 juni tot en met 1 oktober 2022 zijn we op zoek naar een medewerker secretariaat voor 23 uur per week. Binnen deze veelzijdige functie ben jij administratief ondersteuner en telefoniste inéén. Voor de vacature tekst klik op de bijlage. #vacature #secretariaat #parttime

1 bestand
Externe link

+ Het is makkelijk praten als we het hebben over ‘dé vrouw’, maar leef je eens in. Stel het is jóuw vrouw!

oorzaken-seksueel-grensoverschrijdend-gedrag.pngLachen om misbruik van 'n vrouw. Er is veel media aandacht voor dit thema. Daar kun je iets van vinden. Het krijgt te veel aandacht, is dat allemaal wel nodig, ze had toch zelf te veel gedronken, het is wel heel erg overtrokken dat WOKE gedoe… Is dat niet juist één van de redenen waarom er een ..
Lees verder ⇢

Pagina 3 van 61
© Kiek Limburg