Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ M'n buren in Eikske en de Mijnbuurt

schermafbeelding-2023-01-18-om-082538.pngIn 2023 wordt samen met lokale cultuurmakers en zoveel mogelijk buurtbewoners – van jong tot oud – in de Landgraafse wijken Eikske en de Mijnbuurt toegewerkt naar een buurtexpositie over vriendschap. Voel je van harte welkom om deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Ook ben je van ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Opgefleurd kantoor.

bf2e5b5af2b0429eb7ce8aebe1f6a694.jpgTijdens onze medewerkersdag hadden mensen de kans zich creatief te uiten op het canvas. Deze schilderijen hebben inmiddels een mooi plekje gekregen aan de muur van ons kantoor. Dankjewel dat jullie ons kantoor hebben opgefleurd met zoveel kleur. #wallart #gipssenl #muurkunst

+ Vacature bij Speeltuinwerk Limburg

verrekijker.jpgWij zoeken ... Intermediair Buitenspelen (20uur). Voor meer informatie ga naar onze website.

1 bestand
Externe link

+ Kick Off Kweekvijvertraject 2023 bij het Waterschap Limburg

9-feb-1830-2130-waterschap-roermond.jpgDe verkiezingen komen eraan! Actueel en noodzakelijk; watermanagement. Heb jij altijd al meer willen weten over het Waterschap? Of ben je wellicht al politiek actief of overweeg je om de politiek in te gaan? Kom dan aan naar de Kick off bijeenkomst 'Meer vrouwen in de Politiek' op 9 februari ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gips Spelen & Leren is er klaar voor!

939107ec988a48ffa09f8f512c040229.pngNu iedereen heeft kunnen genieten van de feestdagen en er is geproost met champagne, staat stichting Gips weer te popelen om te beginnen. Op naar een nieuw jaar met nieuwe schoolbezoeken, workshops aan het Vista College, De Buddyrace en het creëren van een toegankelijkere samenleving i.s.m. ..
Lees verder ⇢

+ Gebruik Positieve Gezondheid om personeel sterker te maken!

63aabd2739cee.jpgArno is voorstander van medewerkers zelf met initiatieven te laten komen en die ook uit te voeren. Een tafeltennistafel in de hal, is er zo een. Niet meteen een besluit waar de binnenhuisarchitect blij van zou worden, maar wél de medewerkers. En om hen draait het. In gesprek met een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Jubileum Ed.

3f74891341d34d25be3951dcc743e811.jpgVlak voor het eind van 2022 blikken we nog één keer terug op het jubileum van Ed. Dit jaar heeft hij een bijzondere mijlpaal bereikt en is deze trouwe collega alweer 10 jaar actief bij stichting Gips. Ed werd samen met zijn vrouw uitgenodigd om even stil te staan bij dit moment en het ..
Lees verder ⇢

+ Kerstwens.

1f13744242fc428a967884ef071822f1.jpgOver een paar dagen is het weer zover Kerst 2022. Tijdens deze dagen hebben onze mensen de kans om even bij te komen en te genieten van de feestdagen om vervolgens hun werkzaamheden in januari te hervatten. Gedurende de kerstvakantie zal ons kantoor beperkt bezet zijn. Hierdoor worden ..
Lees verder ⇢

+ Wat als....

wat-als-2.jpgWat als we dit jaar geen vuurwerk kopen, maar het geld doneren aan de voedselbank? Dat zou toch mooi zijn! Doe je mee? #zoutochmooizijn

+ Heb jij het koud thuis? Kom dan naar het Leger des Heils overdag.

warmekamers-hoofdbeeld-4.pngKom er warm bij zitten. Het Leger des Heils opent overdag de deuren van meer dan honderd buurthuiskamers zodat jij in de koude maanden tóch kunt besparen op je energierekening. Samen met andere organisaties zorgen ze voor Warme Kamers in de buurt. Wil je graag zelf iets doen? Dan kunnen ze ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 3 van 74
© Kiek Limburg