Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Stichting GIPS & Arriva Limburg buigen zich over toegankelijkheid.

24a30d35c7c846aa9d99e49940b99e94.jpgOnlangs heeft Stichting GIPS weer nieuwe opnames gemaakt in het kader van toegankelijkheid. Deze keer stond het reizen met de lijnbus centraal. Deze opnames zijn gemaakt i.s.m. Arriva Limburg. Wie ons al een tijdje volgt weet dat dit niet het eerste filmpje is m.b.t. toegankelijkheid. Zo ..
Lees verder ⇢

+ Jongerencoach

Hallo! Mijn naam is Safiye Vural. Ik ben docente Engels & Jongerencoach. Al 10 jaar werk ik met plezier als docente Engels en leerlingbegeleider binnen het voortgezet onderwijs. De afgelopen jaren heb ik naast het doceren ook jongeren met verschillende achtergronden gecoacht. Mijn ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature voorzitter en secretaris Roermondse VrouwenRaad.

vacature-roermondsevrouwenraad.jpgVoor het Bestuur van de Roermondse Vrouwenraad zoeken we een voorzitter en secretaris, die energie willen steken in de samenhang van vrouwenorganisaties en activiteiten in Roermond en haar omgeving. Heb je interesse? Solliciteer dan vóór 30 oktober. Kijk voor meer informatie >> ..
Lees verder ⇢

+ Informatieavond Repair Café

652465df800e9.jpg🛠️ Samen starten we het Repair Café: jouw helpende handen kunnen we goed gebruiken! Geweldig nieuws voor alle handige mensen en duurzame denkers onder ons: op 9 november plannen we iets bijzonders en jij bent van harte uitgenodigd! Heb je gehoord van het concept "Repair Café" en zou je dit ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Evenement Morgen op 28 oktober

6501aed88df55.jpgDe Groene Transformator in Roermond presenteert op 28 oktober het eerste evenement onder de naam Morgen. Verschillende experts in energietips, onderwijs, producten en inspiratie zijn bereid gevonden om op informele, laagdrempelige wijze de kracht van vergroening en duurzaamheid voor het wonen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Op weg naar de verkiezingen

alliantie-politica.jpgSamen met alliantie Politica & SharePower. Wij organiseren in aanloop naar de Tweede Kamer Verkiezing, een bijeenkomst met als doel de politiek toegankelijker te maken. Er is een collectieve leegloop uit de kamer en een veelgenoemde reden is de cultuur. Openlijk wordt er gesproken over de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ SAVE THE DATE – ONLINE THEMABIJEENKOMST POSITIEVE GEZONDHEID IN HET ONDERWIJS

online-themabijeenkomst-onderwijs-2.jpgBen jij werkzaam in het onderwijs? Dan is dit iets voor jou! De volgende online Themabijeenkomst Positieve Gezondheid in het Onderwijs is gepland op 23 november van 14.40 -17.00 uur. De uitnodiging met de aanmeldlink volgt binnen 14 dagen. Deze bijeenkomst is voor de gehele onderwijskolom, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Jubileum Chris Faessen & Linnissa Van Buuren.

e3c3ec3d8b904fdca24acf57417c25a5.jpgIn september hebben wij twee jubilarissen in het zonnetje gezet vanwege hun 10-jarig jubileum bij stichting GIPS. Op 15 september vond het jubileum van Chris Faessen plaats. Chris is de eerste jaren bij ons aan de slag gegaan als chauffeur en heeft onze ervaringsdeskundigen met onze bussen ..
Lees verder ⇢

+ Een aanrader > WORKSHOP POSITIEVE GEZONDHEID EN VEERKRACHT.

workshop-pg-en-veerkracht.jpgAllemaal worden we weleens overvallen door een gevoel van hulpeloosheid, bijvoorbeeld bij een te drukke agenda of een emotioneel beladen gebeurtenis. Hierdoor kan je uit evenwicht raken. Wat het leven ons brengt, hebben we helaas niet helemaal in de hand. Hoe we hiermee omgaan wel. Veerkracht ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Mentor worden van iemand als Marloes

logo-stichting-mentorschap-limburg.pngMaand van de Mentor. Utrecht, 3 oktober 2023 – Onder de titel ‘Mentor worden van iemand als Marloes’ vraagt Mentorschap Nederland deze maand aandacht voor mentorschap door vrijwilligers. Dat is hard nodig, want er zijn nog te weinig mentoren die met kwetsbare mensen meedenken, hen adviseren en zo nodig beslissingen nemen over de zorg.

1 bestand
Externe link

Pagina 3 van 88
© Kiek Limburg