Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Vrijwilligers; Limburgse vrijwilligersfuncties.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Vacature Coördinator Uitgiftelocatie Schinnen (vrijwilliger)

helpcenterlogowebdigitaal.png De Coördinator Uitgifte locatie Schinnen is aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van het uitdelen van de voedselpakketten. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie van het Helpcenter in Schinnen. Kunt u leiding geven, organiseren en plannen en heeft u ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature vrijwilliger Fondsenwerving

helpcenterlogowebdigitaal.pngHebt u ervaring met fondsenwerving of het opzetten van inzamelacties en wilt u zich inzetten voor armoedebestrijding? Kom dan meewerken als medewerker Fondsenwerving! Wat gaat u doen? U bent de ambassadeur van het Helpcenter aan wie we contacten met (potentiële) donateurs met een gerust ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ WINACTIE, gratis workshop voor mantelzorgers!

1714976247958.jpegJa hoor, we doen het weer. In het kader van de #DagvandeMantelzorg in november, bieden we opnieuw een gratis workshop 'Klein Geluk en Positieve Gezondheid' aan. In deze interactieve workshop krijgen mantelzorgers op een feestelijke manier inspiratie om goed voor zichzelf te zorgen en om ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Op zoek naar Inclusieve Steun: Een Uitnodiging voor Samenwerking bij de Amsterdam Canal Pride 2024

cas-wolters-3.pngIk zie om me heen mensen met unieke verhalen, sommigen afgewezen vanwege hun seksuele geaardheid, anderen onbegrepen vanwege gehoorverlies. In een wereld die nog niet volledig verbonden is, worden velen nog steeds buitengesloten vanwege hun kledingstijl, beperking of geaardheid, waardoor de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De laatste officiële bijeenkomst voor partners van mensen uit geüniformeerde beroepen met PTSS.

664324e00e6dc.jpgIn april vorig jaar kwamen een aantal vrouwen van partners met PTSS bij elkaar. Leven met een partner met PTSS brengt vele uitdagingen met zich mee. Het hele gezin leeft met de gevolgen hiervan. Helaas is hier weinig aandacht, hulp en begrip voor. Kinderen voelen zich niet gehoord en gezien en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Gezellig lunchen bij Brasserie Abshoven.

e7fe08540e8c4099bfb81560fc892fdf.jpgOp 30 april had team Parkstad dinsdag een gezellig teamuitje. Onder het genot van een heerlijke lunch werd er gezellig gekletst. Onze teams organiseren, wanneer er geen activiteiten op de scholen gepland zijn, regelmatig teamuitjes. Het team heeft er weer zin in om na de meivakantie te starten met de activiteiten op de scholen. #gipssenl #teams

+ Congres Bestaanszekerheid: bezien vanuit Positieve Gezondheid en de dimensie van zingeving

zin-in-limburg-conferentie-bestaanszekerheid.pngVaak gaat het bij Bestaanszekerheid om het financiële aspect, om draagkracht. Maar misschien wel veel belangrijker is het mentale aspect, draaglast. Wij gaan dit bekijken vanuit Positieve Gezondheid en dan met name vanuit de dimensie van zingeving. Lezingen door: • Loek Vaessen, ..
Lees verder ⇢

+ Deel je Verhaal - 3e Editie op 30 mei 2024 - Cultuurhuis in Heerlen

deel-je-verhaal-8-van-12-1170x536-foto-aline-ploeg.jpgWij geloven we dat iedereen een uniek verhaal heeft dat het waard is om te delen. Ons platform biedt sprekers van alle achtergronden een podium om hun ervaringen, inzichten en passies met een breder publiek te delen. Of het nu gaat om persoonlijke overwinningen, ontroerende levenslessen of ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Overladen met Post-its.

bc1267d4639444769c7f7216f8cce233.jpgTijdens de afsluiting van ons project op school wordt de vraag gesteld wat leerlingen van het GIPS project vinden. Op deze vraag ontvangen de schoolbezoekers fijne reacties. Ook wordt er regelmatig een reactie achtergelaten in ons gastenboek. Leerlingen van SO/VSO De Pyler bedankte een van ..
Lees verder ⇢

+ Vacature vrijwillig coördinator PR en communicatie

vacture.pngVacature vrijwillig coördinator PR en communicatie Wil jij jouw communicatietalent inzetten om Humanitas in Parkstad op te kaart te zetten? Bruis jij van de ideeën als het gaat over de inzet van social media, story telling en het bereiken van deelnemers en vrijwilligers? Word vrijwillig ..
Lees verder ⇢

Pagina 2 van 104
© Kiek Limburg