Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Het verhaal van een zonne-energiedeskundige en een fotografe in Papoea-Nieuw-Guinea

ggojantruusenergie09032024.jpgIn 2023 voerde zonne-energiepionier Jan Vossen uit Grathem een zonne-energieproject uit voor de Don Bosco scholen in Papoea-Nieuw-Guinea en op de Solomoneilanden: leraren werden opgeleid, in scholen werd oefenmateriaal geïnstalleerd en op schooldaken werden zonnepanelen geplaatst. Jans ..
Lees verder ⇢

+ Jongerenfestival LONT

lontsave-the-date.pngOp 5 april 2024 vindt bij Weestand Roermond hèt jongerenfestival LONT plaats. Dit is een initiatief van Young Perspective XL, een collectief van Jongeren Netwerk Limburg, JongNL Limburg, Scouting Limburg, Jeugdwerk Limburg, Burgerkracht Limburg, Hogeschool Zuyd en Universiteit Maastricht. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Terugblik BuddyRace Jong Nederland Maasbree.

a0e71fe99bd249c0a729215ec728724d.jpgNu we langzaam weer aan het opstarten zijn na de gezellige carnavalsdagen, blikken we graag op deze Flashback Friday nog eens terug op één van de BuddyRaces. In samenwerking met Jong Nederland Limburg en medewerkers uit alle uithoeken van de provincie, reizen we vele kilometers. Omdat we ..
Lees verder ⇢

+ Meer zorg gaat de gezondheidszorg niet helpen

bz.pngHet is belangrijk om in te zetten op Positieve Gezondheid en een woon en leefomgeving die de bewoners uitnodigt hun gezondheid te bevorderen. De gezondheidszorg in Nederland staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Op sommige gebieden loopt de zorg nu al vast; denk aan ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ontdek je kracht

kopie-van-nieuwjaarsbijeenkomst-2024.jpgZaterdag 30 maart organiseert MKB-Limburg onder de vlag van She's Power een inspirerende bijeenkomst met als thema "ontdek je kracht". Dit in het prachtige Fortuna Stadion te Sittard. Een leerzame middag met inspirerende sprekers gecombineerd met een spannende wedstrijd van de dames van ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe seksueel gezond zijn jongeren in Limburg?

sex-onder-25.pngEen bijeenkomst voor alle professionals die met of voor jongeren werken. Naar aanleiding van de publicatie van de landelijke onderzoeksresultaten ‘Seks onder je 25e’ 2023, organiseren wij een webinar waarin de onderzoeksresultaten van Limburg worden besproken. Daarnaast bieden we de optie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Dementie voorkomen, kan dat?

image-4.pngHet aantal gevallen van dementie neemt de komende jaren schrikbarend toe. In Limburg gaat dat harder dan in de rest van het land. Dat 30% van de gevallen van dementie te voorkomen is door een bepaalde leefstijl te bezigen is bij maar weinig mensen bekend. Aan het woord is Martin P.J. van ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Fijne carnavalsdagen allemaal.

8f053da055d746b2ba108382b00755bc.jpgOnlangs bracht één van onze teams een bezoek aan BS Frans Postma. Onze mensen kregen een lekker kopje koffie aangeboden met een versnapering. Altijd fijn om zo warm te worden ontvangen. Dit tovert bij onze medewerkers een glimlach op hun gezicht. Wij wensen iedereen fijne carnavalsdagen en ..
Lees verder ⇢

+ HYBRIDE Leren

gilde.pngExact één week geleden werd ik, samen met een dynamische mix van stakeholders, studenten, het werkveld en de gemeente, ondergedompeld in een ochtend waar het verkennen van het concept hybride leren plaatsvond. De vonken vlogen, ideeën dansten, en samen legde we de eerste bouwstenen aan een ..
Lees verder ⇢

+ Vacature chauffeur Stichting GIPS.

38b99e7492914238bddedb407823d569.jpgVervoer jij graag mensen van A naar B? Dan ben jij de chauffeur (vrijwilliger) die we zoeken. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers rijdt je wekelijks van en naar school en verricht daarbij diverse hand- en spandiensten. Natuurlijk staat hier ook het volgende tegenover: - ..
Lees verder ⇢

Pagina 4 van 95
© Kiek Limburg