Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Wat is jouw antwoord op de vragen van Loek Vaessen?

loekvaessen2022.jpg‘Leef je in een gouden kooi en ren je van het een naar het ander? Tijd komen we altijd te kort, vooral in het besteden van aandacht aan diegene die we het meest lief hebben maar ook aan onszelf. Haal je er zelf uit wat er mogelijk in zit of voel je jezelf af en toe gevangen door hetgeen je ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ GIPS Spelen en Leren aanwezig tijdens bijeenkomst MO’s.

ad32a87759744ff3a00fe04c7f43749f.jpg Vrijdag 9 december waren verschillende maatschappelijke organisaties aanwezig bij De Kledingbank in Maasbracht, om het belang van deze Initiatieven te laten zien aan vertegenwoordigers van Provinciale Staten van Limburg. Tijdens deze bijeenkomst kregen organisaties ook de kans om kennis met ..
Lees verder ⇢

+ Hoe ga je om met een naaste die aangeeft uit het leven te willen stappen?

113.pngIn dit vierde filmpje in de reeks geeft Annemies, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, advies over hoe je kunt omgaan met een naaste die aangeeft uit het leven te willen stappen. ‘Het is belangrijk om als naaste dan niet in paniek te raken, hoe moeilijk dat ook is. Geef ruimte, vul niet in ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ MO's maken het mogelijk!

mo-s-maken-het-mogelijk.jpgProvinciaal gesubsidieerde maatschappelijke organisaties, beleidsmedewerkers, commissie- en Statenleden waren op 9 december te gast bij Kledingbank Limburg in Maasbracht. Een aantal van de 25 maatschappelijke organisaties (MO’s) van Limburg presenteerden zich daar. Het was vooral een ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Terugblik op de dag van de vrijwilliger.

51a094fd07b041c9863624a5bbde81d7.jpgGisteren plaatste wij een klein bedankje op onze social media kanalen. Ieder jaar, op 7 december, vindt de Nationale Vrijwilligersdag plaats. De dag staat in het teken van de vrijwilliger. Een uitgelezen kans voor vrijwilligersorganisaties om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. ..
Lees verder ⇢

+ Danny, 'als je diep in de put zit, is hulp vragen moeilijk'

thumbnails-delen-lucht-op.pngDelen lucht op! In dit derde filmpje in de reeks vertelt Danny hoe zijn moeder de drempel naar hulp voor hem wist te verlagen. “Als je diep in de put zit, is hulp vragen moeilijk. Ga met iemand mee, luister naar iemand, kijk naar iemand. Dat maakt het voor de ander gemakkelijker om hulp te vragen.” #zelfmoordpreventie #bewustwording #praaterover

Youtube video
Externe link

+ Help ons een handje.

1f69cc866ae24b5ea3131fcf5c2e9f4d.pngMedia kan een krachtig hulpmiddel zijn om basisschoolleerlingen op voorhand info te geven over handicaps. Momenteel zijn we bezig onze website te voorzien van nieuwe filmpjes. Zijn er bepaalde handicaps die je graag terug wilt zien? Vertel dit ons dan. Wij gaan dan opzoek naar bijpassende ..
Lees verder ⇢

+ SAVE THE DATE NIEUWJAARSBIJEENKOMST

nieuwjaarsbijeenkomst-sharepower.jpgOp 19 januari 2023 vanaf 18.30u organiseren wij weer onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst bij Foroxity Filmarena in Roermond. Wil je erbij zijn? Zet het dan al in je agenda en meld je aan. Deelname is gratis echter aanmelden verplicht. Meer informatie over het programma volgt. Let wel, heb ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ervaringswerker Angelique, over campagne 'Delen lucht op'

thumbnails-delen-lucht-op.jpgIn dit tweede filmpje uit de serie het gesprek met ervaringswerker Angelique: 'Door er over te praten, door te vragen en vooral te luisteren, kan ik zelf woorden geven aan wat er in mijn hoofd allemaal rondspookt en kan ik zelf kijken naar oplossingen.' Delen lucht op! #delenluchtop ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Jong043 en ons scholenproject.

16e11af147e448b5bdbfba178ed6dca4.jpgHoe leuk is dit? Het blad jong043 besteedde in hun november editie, aandacht aan ons scholenproject tijdens een bezoek aan basisschool De Vlinderboom in Maastricht. Zoals je kunt zien is dit artikel gevuld met vele leuke actiefoto’s waarin ons parcours wordt afgebeeld. Maar iets wat ..
Lees verder ⇢

Pagina 4 van 74
© Kiek Limburg