Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ De Roerstreekprijs Voor en door ondernemers van Roerdalen en Roermond

roerstreekprijs1.pngDe Roerstreek telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! De Roerstreekprijs biedt een podium aan deze ondernemers en stimuleert ondernemerschap. Iedere ondernemer die met zijn bedrijf gevestigd is in de gemeente Roerdalen of Roermond kan ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ben jij erbij? Dé HR vakdag: Vitaliteitsreis Live 22!

vitaliteitsreis-live-22.pngBestel nu je ticket voor de Vitaalste Werkdag van het jaar op donderdag 22 september met 20% korting op je ticket! Gebruik de promotiecode LIMBURGVITAAL22 en betaal geen 149,00 maar 119,00. Let op! Deze vakdag is speciaal exclusief voor #werkgevers & #HRmanagers, dan wel #PenO of #Arbo. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vrijwilligersorganisatie De Brug bestaat 25 jaar

Vanuit een zolderkamertje werd in 1997 Thuishulpcentrale De Brug opgericht. Nu 25 jaar later verbindt Vrijwilligersorganisatie De Brug vrijwilligers en cliënten in de gehele Westelijke Mijnstreek. De Brug levert met de inzet van een vrijwilliger in de thuissituatie een grote bijdrage om ..
Lees verder ⇢

+ Honkbaltoernooi voor blinden en slechtzienden.

e9430f327a204232865ee7e7ba1f092e.jpgOp zaterdag 20 en zondag 21 augustus vindt bij De Haamen in Beek (honkbalvelden van HSV De Cheetahs) een B4B (Baseball for the blind) toernooi plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Iedereen Kan Sporten Westelijke-Mijnstreek (IKS WM), HSV , Sittard Condors en de AIBXC (Italian ..
Lees verder ⇢

+ Rapport Onderzoek Sociale agenda Limburg: Positieve Gezondheid draagt bij aan weerbaarheid en zelfredzaamheid van kwetsbare Limburgers

rapportlpgz.pngDaar mogen we best een beetje trots op zijn. Met dank aan alle samenwerkingspartners, medewerkers en heel bevlogen ambassadeurs. Wat is De Sociale Agenda (SAL) in Limburg? De SAL wil een trendbreuk bereiken en achterstanden in gezondheid en participatie inlopen. Een belangrijk thema op deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Heb je al vakantie?

vakantie.pngDan hebben we interessant leesvoer voor jou. Niet vergeten, geniet, kom tot rust, relativeer en kom snel weer bij ons terug. Is jouw vakantie al achter de rug? Klik op het filmpje en probeer het gevoel weer even op te halen. Wat hebben we te melden: - een Ted Talk Masterclass, echt daar wil ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Nieuwsbrief Actief Roermond

nieuwsbrief-2.pngLees hier de laatste nieuwtjes van Actief Roermond. Nieuws over, de fototentoonstelling "Mensen maken Roermond Samen", Roermond voor elkaar, Interactieve bijeenkomst over dementie, Workshop over het signaleren van ouderenmishandeling én een nieuwe waarderingsactiviteit in het Cuypershuis, de tentoonstelling ‘De Golvende Lijn’ Veel leesplezier!

Externe link

+ Vrouwen moeten meer denken als een man

carla-v.jpg"Aan de slag gaan met bewustwording van vrouwen." Dat is waar Carla zich voor inzet. "Vrouwen hebben pas sinds 1956 handelingsbevoegdheid. Mijn werkgever heeft tot mijn 30e levensjaar geen pensioenpremie voor mij hoeven te betalen. De redenatie was: ben je ouder dan 30 jaar, dan zul je wel een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Saskia Boer: GIPS is geweldig.

fd7397f2439f4b36bc402eb172148784.pngSaskia Boer, auteur en ervaringsdeskundige bij stichting Gips vertelt in een recente blogpost met eigen woorden precies waar het Gips project voor staat en waar het zich op basisscholen mee bezig houdt. Saskia vertelt ook hoe ze haar invulling geeft aan het gebarenspel en hoe ze leerlingen van ..
Lees verder ⇢

+ Themabijeenkomst Positieve Gezondheid in de Wijk

themabijeenkomst-positieve-gezondheid-in-de-wijk.pngBen je werkzaam in de wijk of ben je geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan ben je van harte uitgenodigd op woensdag 21 september vanaf 15.00u bij Wonen Limburg in Roermond. De middag bestaat uit drie onderdelen: - Drie inspirerende initiatieven presenteren zich op het podium. - De ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 4 van 67
© Kiek Limburg