Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ KEIPOSITIEF XXL VERVOLGT ZIJN REIS DOOR DE PROVINCIE

keipositief-xxl-op-weg-naar-de-volgende-gemeente.jpgDe gemeente Roerdalen nam onlangs #KeiPositief in ontvangst. Deze kei staat symbool voor het omarmen van Positieve gezondheid in een gemeente. Om dit initiatief bekendheid te geven en bewoners enthousiast te maken voor Positieve Gezondheid is er op 16 september in Roerdalen een gezellige en ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Eerste editie magazine Maatschappelijke Organisaties Limburg

maatchappelijkeorganisatieslimburgpng.jpgMaatschappelijke organisaties (MO’s) zijn juist in deze lastige tijd ook voor het bedrijfsleven van belang. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waarbij ook het bedrijfsleven aansluit. MO's kunnen extra ondersteuning bieden aan ondernemers. Maar is het bedrijfsleven hier wel voldoende mee ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Geef Bart en zijn gezin een steuntje in de rug.

unnamed.jpgBart, de schoonzoon van Annemarie Fischer, een van onze oud medewerksters, is ernstig ziek. In Nederland is hij helaas uitbehandeld en kunnen ze niets meer voor hem doen. Echter in het buitenland zijn wel nog mogelijkheden, maar die worden niet door de verzekering vergoed. Daarom zijn de ..
Lees verder ⇢

+ Medewerkersbijeenkomsten 2023.

f9114f579c5441faba8eac9b76e7e7f2.jpgVandaag blikken wij terug op gezellige medewerkersbijeenkomsten. Het ideale moment om even bij te praten en te vertellen over de laatste ontwikkelingen binnen Stichting GIPS. Bij iedere bijeenkomst in verschillende regio's, werd iedereen ontvangen met een drankje, een lunch en ter afsluiting ..
Lees verder ⇢

+ Krachtige Vrouwentaal Meerssen

ontwerp-zonder-titel-2.png🎀 Ben jij een vrouw van 18 jaar of ouder? 🎀 Woon jij in Meerssen of in de buurt van Meerssen? 🎀 Word jij blij van gezelligheid? Dan hebben Monique van Erve, Bibliotheek Meerssen en Monique van Heesch goed nieuws voor jou! Op woensdag 4 oktober starten wij in bibliotheek Meerssen ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Vacature bestuurder Stichting Mentorschap Limburg

vacature.jpgVacature bestuurder Stichting Mentorschap Limburg kenmerkt zich als een vrijwilligersorganisatie, die staat voor uitvoering van het mentorschap van professionele kwaliteit. De rechtbank benoemt de stichting tot mentor om de belangen van personen te behartigen op het gebied van de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sportief bewegen in sportzaal ‘De Kwiebus’

sportzaal.jpgSportzaal ‘De Kwiebus’ is een goed geoutilleerde sport-accommodatie in het centrum van Neer. Ideaal voor individuele sporten, teamsporten en andere bewegingsactiviteiten. Voor slechts €14,00 per uur biedt ‘De Kwiebus’ jou veel bewegingsruimte (ongeveer 450 m²), een hoog, obstakelvrij ..
Lees verder ⇢

+ Aan het werk met de partners van sloeproeiers met PTSS.

ptss-heb-je-niet-alleen.jpgHet was een hele kluif. Spanramen in elkaar zetten, bankje schuren en verven. Werken aan het bespreekbaar maken van het taboe rondom PTSS, hulp en ondersteuning bieden en leren van elkaar. In een warme en veilige omgeving groeien we samen. Dit was alweer de derde bijeenkomst en heeft al heel ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Handreiking Positieve Gezondheid in het gemeentelijk domein.

handreiking-positieve-gezondheid-in-het-gemeentelijk-domein.jpgDe aandacht voor Positieve Gezondheid binnen het gemeentelijk domein groeit. Vrijwel alle gemeenten noemen Positieve gezondheid in hun beleidsnota. Begrijpelijk. Gemeenten zien in Positieve Gezondheid een kans om tot een geïntegreerd beleid te komen, de verbinding te leggen tussen de ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Rijopleiding voor nieuwe chauffeurs.

cdd1b5cac5ae4dc6a37d1cc8b427e39e.jpgOnlangs kregen onze nieuwe chauffeurs en degene die dat nog tegoed hadden, een rijopleiding van rijschool Wischmann. Zodat goed werden klaargestoomd voor het nieuwe schooljaar om onze ervaringsdeskundigen op een veilige manier, van en naar school kunnen vervoeren. Wij bedanken rijschool ..
Lees verder ⇢

Pagina 4 van 88
© Kiek Limburg