Podium
Vrijwilligers
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Vacatures; Vacatures van organisaties bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Vrijwilligers; Limburgse vrijwilligersfuncties.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Peggy fietst de Climate Classic: 375 km in 16 uur om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

climate-classic.jpgOp vrijdag 21 juni gaat Peggy Kuipers (al jaren actief binnen onze stichting) een enorme uitdaging aan. Peggy doet mee aan de Climate Classic en fietst maar liefst 375 kilometer binnen 16 uur! Van Breda naar Groningen. Dit is de de ’toekomstige’ kustlijn van Nederland. De kustlijn waarvan we ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Maak kennis met onze mensen: Peter Marell.

1fd9fad6d32c4ce2b552fa37cb7a7d86.jpgPeter Marell is sinds korte tijd actief als chauffeur binnen onze stichting. Wie is hij en wat heeft hem doen besluiten om voor ons aan de slag te gaan? Je leest het allemaal in ons nieuwe blog waarin we kennis maken met deze nieuwe enthousiaste vrijwilliger. Ben je na het lezen van dit ..
Lees verder ⇢

+ Voeding en overgang

662788c8ae1fd.jpgVoordat we de zomer ingaan hebben we eerst nog een event van She’s Power; de Masterclass ‘Grip op je hormonen met voeding’. Ontdek hoe kleine veranderingen in je voedingspatroon een grote impact kunnen hebben op je hormoonbalans. Leer over de relatie tussen voeding en overgangsklachten en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Jaarverslag 2023.

d64118936b934fab876aab3c7e81f515.jpgOok in 2023 heeft GIPS Spelen & Leren niet stilgezeten. Van de voortzetting van mooie samenwerkingen, nieuwe opnames voor ons filmpje over toegankelijkheid en een vernieuwde website. Het is allemaal terug te vinden in ons jaarverslag. Klik op de link bij meer informatie om het verslag te ..
Lees verder ⇢

+ Vrijwilligerswerk bij D’n Haammaeker, iets voor jou?!

ggokoffiepixabayrechtenvrij30052024.pngZowat elk uur van de dag is er iets te doen in gemeenschapshuis D’n Haammaeker, in Neer. Dat kan een vergadering of presentatie van een vereniging of bedrijf zijn, een koffietafel na een uitvaart, een kienmiddag of -avond, een sportactiviteit en ga zo maar door. Vrijwilligers en onze ..
Lees verder ⇢

+ Krachtige Vrouwentaal

image-16.pngVerheugd informeren wij, dat wij na succesvolle projecten Krachtige Vrouwentaal in meerdere gemeenten, 19 juni met dit betekenisvolle project starten bij gemeenschapsaccommodatie Odasingel 90 Sittard. Samenwerking met o.a. Stichting Lezen en Schrijven, bibliotheek De Domijnen, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Evenredige vertegenwoordiging is om vele redenen belangrijk.

1716902205215.jpegSharePower heeft dan ook al 18 jaar het kweekvijvertraject ‘Meer Vrouwen in de Politiek’. Dit heeft voor talloze nieuwe vrouwelijke politici in Limburg gezorgd. Emancipatie is echter niet alleen een zaak voor vrouwen om aan te pakken, ook mannen hebben hierin een rol. Maar hoe kunnen zij hier ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Loop met meer zekerheid dankzij de slimme stappers van Magnes AG.

e994188164124bcca2311cf2c9d4d42e.jpgDankzij de slimme schoenen van Magnes AG, kunnen mensen met Parkinson weer met meer zekerheid lopen. De stappers genaamd: Nushu X Geeft gebruikers de mogelijkheid om hun loopgedrag te analyseren en te delen met een arts. Vibraties geven o.a. een waarschuwing af wanneer er vermoeidheid op ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ 𝐙𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐬 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐊𝐥𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠𝐛𝐚𝐧𝐤

kledingbank-vrijwilligersacademie.jpgTijdens de rondleiding door Kledingbank Limburg zien we pareltjes in de rekken hangen en horen we van vrijwilligers die jarenlang lief en leed delen. Ook van de keuze uit zeer diverse taken. Of hele nieuwe, zoals in het vorig jaar geopende, duurzame textielatelier. We horen van 130 ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Boost je leiderschap - Zeven vaardigheden - Authentiek en fair - Wereld van verschil

boek-boost-je-leiderschap-achterkant.jpegCoach, trainer, auteur, recensent en specialist op het gebied van ervaringsgericht leren met paarden Margaretha Noordanus (geboren 1965, Huizen NH en wonend in Vlodrop LB) presenteerde op donderdag 16 mei 2024 haar boek: Boost je leiderschap - Zeven vaardigheden - Authentiek en fair - Wereld ..
Lees verder ⇢

Youtube video
1 bestand
Externe link

Pagina 4 van 108
© Kiek Limburg