Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Niet zichtbare handicaps.

eab1cfda072f44d6994623b981c5a8bc.jpgLichamelijke handicaps zijn herkenbaar in het straatbeeld doordat de persoon in kwestie gebruik maakt van een rolstoel, blindenstok, rollator of krukken. Maar niet iedere handicap hoeft zichtbaar te zijn. Handicaps als Autisme, PTSS of niet aangeboren hersenletsel vallen onder de categorie ..
Lees verder ⇢

+ Cobi Botanisch Warenhuis en Cobi Natuurlijk Bijzonder, winnaar Roerstreekprijs 2022

71ee0e07-2133-40a6-8696-49a41cef83ff.jpegTijdens een sfeervolle avond in Filmarena Foroxity is Cobi Botanisch warenhuis en Cobi Natuurlijk Bijzonder door de jury uitgeroepen tot de winnaar van de eerste editie van de Roerstreekprijs. De presentatie van de feestelijke finale was in handen van niemand minder dan musicalster Suzan ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Sfeervol Kerstconcert door Con Amore Baexem

20221218-kerstconcert.jpegGemengd koor Con Amore Baexem, een enthousiast koor met leden uit heel Midden-Limburg, viert in 2022-2023 haar 40-jarig jubileum. Het traditionele Kerstconcert in dit jubileumjaar vindt plaats op zondag 18 december 2022 om 19.30 uur in een sfeervol Baexheimerhof in Baexem. Sinds 2011 wordt ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Feest met een creatief randje.

7fa3e065138e4ce794888334b6e4ab80.jpgWoensdag 26 oktober vond in het patronaat van Sint Joost ons personeelsfeest plaats. Uit alle hoeken van de provincie kwamen collega’s bij elkaar om gezellig te socializen of met elkaar kennis te maken. Iedereen werd bij binnenkomst voorzien van vlaai met een drankje. Daarna was het tijd om de ..
Lees verder ⇢

+ Woont u in Roerdalen?

175-euro-voor-energiebesparing.jpgWilt u uw energiekosten verlagen? Dan helpt de Gemeente Roerdalen u op weg met 175 euro. Deze kunt u uitgeven aan producten waarmee u energie bespaart. Bespaar energie Het bedrag is bedoeld voor producten waarmee u uw huis eenvoudig duurzamer maakt. Denk aan tochtstrips en radiatorfolie. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Mentorschap is een mooie én nodige rol in deze samenleving

mentor-is-nodig.jpgDoor haar carrière in de gezondheidszorg kreeg Cis Langelaan veel te maken met mentoren. Hierdoor kwam zij erachter hoe belangrijk dit vrijwilligerswerk is. Na haar pensioen wilde Cis iets blijven betekenen voor de samenleving. Ze hoefde niet lang na te denken en meldde zich aan als mentor. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe ziet een schoolbezoek eruit?

248ff5cd552a447f8517a35ff59c1345.jpgAltijd al willen weten hoe onze schoolbezoeken eruit zien? Dan is ons volgende blog bericht iets voor jou. Aan de hand van beeld en tekst wordt precies uitgelegd hoe een schoolbezoek vorm krijgt. Denk je na het lezen dat scholen bezoeken iets voor jou is? Neem dan vooral contact met ons op. ..
Lees verder ⇢

+ Sokkenproject GGz Inspiratie - goed doel!

koopdoneer.jpgKom mee doen met de creatieve activiteit “ontwerp een sok” en/of koop een aantal van deze sokken via ons. Het blijkt dat sokken het minst gedoneerd worden aan “Leger des Heils”, maar zijn juist het meest nodig. Als stichting Kracht uit Kwetsbaarheid willen we daklozen/verslaafden/mensen ..
Lees verder ⇢

2 bestanden

+ Bedankje van BS Petrus Canisius.

e4e26832c5df4ac1ab0a0ae82db766c7.jpgMaandag 17 oktober bezocht één van onze teams BS Petrus Canisius in Puth. Dit was een ontzettend leuke middag. De leerlingen deden goed mee en waren heel enthousiast. Na afloop van het spellenparcours, kregen onze mensen deze leuke tekening overhandigd. Een klein maar lief gebaar dat door ..
Lees verder ⇢

+ De tijd van bewustwording creëren is voorbij.

otw-voorkom-geweld-tegen-vrouwensavethedateinstagram.jpgIn het kader van de wereldwijde campagne Orange the World, stop geweld tegen vrouwen, nodigen wij jullie van harte uit voor een debat op zaterdagochtend 19 november in Foroxity Filmarena Roermond. De clubs van Soroptimisten en Zonta uit Midden- en Zuid-Limburg, samen met maatschappelijke ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 6 van 74
© Kiek Limburg