Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Elkaar beter begrijpen, dat gun je toch iedereen.

klokhogeintensiteit.jpgMaar wat als we niet dezelfde taal spreken? Voor kinderen met autisme is een reguliere dag op school niet altijd even eenvoudig. Voor leerkrachten is het fijn als ze vanuit eigen ervaring beter leren communiceren met kinderen met ASS. Door zelf te ervaren hoe deze leerlingen zich voelen, ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Buddyrace: leven met een beperking

jngips116112023.jpgDe groep Qûasjiopeia van Jong Nederland Neer heeft vanavond in D'n Haammaeker de Buddyrace gedaan. Dat is een project van JongNL Limburg en GIPS Spelen & Leren, waarbij kinderen op een laagdrempelige en speelse manier ervaren hoe het is om te leven met een beperking.

+ Symposium Grip op Geld - Help medewerkers met geldzorgen

1697187321830.jfifWist je dat een werknemer met schulden je zo’n €15.000 per jaar kost als werkgever? Help werknemers met geldzorgen. Meld je aan voor het symposium ‘Grip op geld’ op woensdag 29 november (18.00 – 21.00 uur), mede georganiseerd door Rabobank Midden-Limburg. En ontdek hoe je als werkgever of ..
Lees verder ⇢

+ Nieuwjaarsbijeenkomst SharePower

nieuwjaarsbijeenkomst-2024-3.jpgBij deze nodigen wij jou, mede namens het bestuur, van harte uit voor onze onze altijd gezellige en drukbezochte jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst op donderdagavond 18 januari. Dit jaar wordt het een extra bijzondere bijeenkomst. SharePower gaat de handen ineenslaan met LWV, MKB Limburg en ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Hilarisch kienen met Har van de Bekker

ggoverschoven15112023.pngRichting de jaarwisseling heeft D’n Haammaeker een geweldige activiteit voor je in petto. Op zondagmiddag, 17 december is er ‘Hilarisch kienen met Har van de Bekker’. Deze niet alledaagse (komische) kienmiddag begint om klokslag 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Erbij zijn en meedoen ..
Lees verder ⇢

+ Lezing: ‘Staatsmijn Beatrix, gemiste kans of zegen?’

oosnaerfotobeatrix09112023.jpgOp uitnodiging van Heemkundevereniging ‘Oos Naer’ geeft historicus drs. Luc Wolters op woensdagavond, 22 november in D’n Haammaeker een lezing over de nooit in gebruik genomen Staatsmijn Beatrix in Herkenbosch (Gemeente Roerdalen). De lezing begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. ..
Lees verder ⇢

+ Expositie Sint-Janskluis te Geleen op 18 en 19 november

expositie-sint-janskluis-geleen-op-18-en-19-november.jpgStichting Zinnebeelden organiseert op 18 en 19 november een tentoonstelling met werken van twee kunstenaars die in verleden en soms ook nu gebruik maken van de geestelijke gezondheidszorg. Hun kunstvorm wordt ook wel Outsider Art genoemd. Outsider Art is een verzamelnaam van authentieke ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Beleef(d) Autisme een workshop titel die op twee manieren uit te leggen is.

logobeleefdautisme-300x196.jpgBeleefd Autisme is een complete, maar compacte cursus met als doel om docenten in het primair onderwijs te voorzien van kennis en hulpmiddelen om beter om te gaan met leerlingen met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) in de klas. Het begrip voor deze leerlingen groeit daarmee. Voor de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Jubileum Peter Thomassen.

ae660bb74c2746b4a630968f11fc63e0.jpgBeste Peter, Eindelijk is het dan zo ver, een speech speciaal voor jou, de spotlight op jou gericht en dat terwijl je daar niet van houdt, want je bent 10 jaar bij GIPS. Je hebt gezegd dat je eigenlijk niet toegesproken wilt worden maar als het moet dan zo kort mogelijk. lk weet niet of ..
Lees verder ⇢

+ NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2023 - IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILD

raise-child-2.jpgHet is onze plicht ervoor te zorgen dat onze kinderen in goede gezondheid opgroeien. Dat onze families en buren een betekenisvol, vitaal en goed leven kunnen leiden en hun dromen waarmaken. We dienen een omgeving te creëren waarin mensen samen leven en oud kunnen worden. Een (woon) omgeving ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 6 van 92
© Kiek Limburg