Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Bijeenkomst Positieve Gezondheid in de wijk

gezonde-wijken.jpgHet was een interactieve bijeenkomst met het thema ‘Positieve Gezondheid in de wijk’. We waren te gast bij Wonen Limburg. Drie inspirerende initiatieven kregen het podium: - Donderberg Positieve Gezondheid en laaggeletterdheid met Tulay Arslan​ - Wijksafari Sittard met Kizzy Rouwet - De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Campagnemaand van start in teken van werving mentoren

wij-zoeken-mentoren.jpgSommige mensen kunnen door ziekte of beperking niet goed zelfstandig beslissen over hun zorg en welzijn. Een mentor kan dan uitkomst bieden: iemand die helpt om de regie over het eigen leven te houden. Na professionele scholing kunnen mentoren mensen helpen besluiten te nemen over ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Al onze sociale platformen op een plek.

a5e66cba29f640ce9c2f43c876d7e6da.jpgGips Spelen en Leren heeft vanaf nu een Linktree. Op deze manier is het nog makkelijker om onze andere sociale platformen te vinden. Neem gerust eens een kijkje via: https://linktr.ee/gips_spelen_leren of gebruik de link bij onze Facebook pagina info en Instagram bio.

+ Intervisie bijeenkomst positieve gezondheid

ontwerp-zonder-titel-2.jpgBen jij die Limburgse professional die na het afronden van de reflectie bijeenkomsten ook behoefte heeft om het geleerde in de praktijk met anderen te toetsen? En te leren van elkaars ‘positief gezonde‘ ervaringen? Geef je dan nu op. Deelname is gratis. Locatie: Gemeenschapshuis De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Een bezoek met een aai over de bol.

7e06086a7e374301a07916f60ec1740a.jpgOp woensdag 14 & 21 september bracht Parkstad woensdag een bezoek aan De Tovercirkel. Een school waar we elk jaar weer hartelijk worden ontvangen. Ook dit jaar deden de leerlingen enthousiast mee aan onze projectmiddagen. En daarom werden de jongens en meisjes beloond met een klein extraatje. ..
Lees verder ⇢

+ Na de themadag was het duidelijk, wij gaan armoede bestrijden en we gaan ontbubbelen.

derde-mothemadag.jpgMaatschappelijke organisaties hebben overkoepelende thema’s en gelijke doelen: inzetten op zelfredzaamheid, samenredzaamheid en welbevinden van de inwoners van Limburg. Een gezonde samenleving, een gezonde economie en gezonde Limburgers. Een samenleving waarin iedereen meedoet, ertoe doet en ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Nieuwsbrief Actief Roermond september 2022

afbeelding1.jpgIn deze nieuwsbrief nieuws over de Vrijwilligersproeverij in de gemeente Roermond van 8 oktober aanstaande.

Externe link

+ De kop is eraf!

a45d1a77e3264854b48418072158e610.jpgVele van onze schoolbezoekers hebben deze week hun eerste schoolbezoek gehad. Dit was weer even spannend na de zomervakantie. Maar het was vooral een leuk weerzien onder collega’s. Team Parkstad maandag maakte van de gelegenheid gebruik om deze leuke groepsfoto te maken. Zodra onze mensen ..
Lees verder ⇢

+ Ik heb mezelf teruggevonden door het project 'Krachtige Vrouwen'

1001-smoesjes.jpg1.001 smoesjes had Gonda uit Sittard al verzonnen om maar niet te hoeven gaan naar de eerste bijeenkomst van het project Krachtige Vrouwen. Gonda, alleenstaande moeder van 3 kinderen, was eenzaam en wist niet hoe ze verder nog iets van haar leven kon maken. Zeker omdat ze moeite had met ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ De genomineerden van de Roerstreekprijs zijn bekend.

2022.jpgWij feliciteren van harte 🌟De Marktwijzer🌟 en 🌟Cobi Botanisch warenhuis🌟 en 🌟APART🌟 met het behalen van de finale. Voor de drie Beloftes van de Roerstreekrijs blijft het nog even spannend. We houden jullie op de hoogte! #Roerstreekprijs #HETNETWERKEVENTVANDEROERSTREEK #Roerdalen #Roermond Gemeente Roerdalen & Gemeente Roermond

Youtube video
Externe link

Pagina 8 van 74
© Kiek Limburg