Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Workshop lichtverstandelijke beperking.

cfdfc43df35d490d834cd9a7d6b32d14.jpgOp 11 en 12 mei verzorgde Sandra, Tim en Annet een workshop rondom het thema: lichtverstandelijke beperking op het Herle College. Deze werd gestart met een rollenspel, gespeeld door Sandra en Tim. Daarna mochten de leerlingen zelf aan de slag. Ze kregen een ogenschijnlijk eenvoudige ..
Lees verder ⇢

+ Heb jij als vrouw geen eigen inkomen? Gaat dit over jou? We willen graag met je in gesprek.

we-willen-graag-met-jou-in-gesprek.pngHogeschool Windesheim is bezig ben met het onderzoek naar economische weerbaarheid van vrouwen. Meer dan één miljoen vrouwen in Nederland hebben geen officieel inkomen uit werk of uitkering. Sommige vrouwen kiezen hier bewust voor. Bijvoorbeeld omdat haar partner genoeg verdient. Of omdat ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ WEEK VOOR DE GEZONDE JEUGD 2023

brochure-voorkant-wvdgj-2023.jpgVan 12 t/m 17 juni is het De Week voor de Gezonde Jeugd. Ook dit jaar heeft Speeltuinwerk Limburg samen met drie andere Maatschappelijke Organisaties; JongNL Limburg, Scouting Limburg en Jeugdwerk Limburg weer de samenwerking opgezocht. Vorig jaar is er een start gemaakt met een folder ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ Kinderblad Het Roertje over GIPS Spelen en Leren.

b432c4f0fc36408da5f498aa164c1142.jpgOns scholenproject kwam afgelopen maand opnieuw onder de aandacht in de media. Deze keer kwam kinderblad Het Roertje een kijkje nemen tijdens een onze projectmiddagen op basisschool De Hovenier in Montfort. Wie ooit een beter beeld wilde krijgen van onze projectmiddagen moet dit artikel ..
Lees verder ⇢

+ We hebben deeltijdprinsesjes nodig!

een-mooi-cadeau-voor-papa.jpgZorgen voor de kinderen heeft weinig aanzien, geen status en betaalt niet. Maar vaders die bij hun kinderen betrokken zijn geven aan dat die zorg voor de kinderen één van de belangrijkste bronnen van welzijn en geluk is. ‘Ik wilde dat ik niet zo hard had gewerkt', het staat op nummer twee van ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Groene Denkkracht; brainstormsessie voor Atelier Weer

atelierweer.jpgWe zijn verheugd om de lancering van een gloednieuwe bijeenkomst, "Groene Denkkracht", in samenwerking met De Omwentelaars aan te kondigen. De aftrap van deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 juni en staat in het teken van het Circulair Ambacht Collectief Atelier Weer. Atelier Weer ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Een indrukwekkende avond

indrukwekkendeavond.jpgOp maandagavond 26 juni is van 19-20.30 uur een avond die bol staat van nieuwe inzichten. Je herkent het vast wel. Je ziet een documentaire, je luistert naar een podcast of zit vastgekluisterd aan een boek. Je hoort (of leest) totaal iets nieuws en je bent er helemaal van onder de indruk en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Training vrijwilligers Inspiratiehuis

traininginspiratiehuis.jpgVrijdag 23 juni van 9.30 tot 12.30 uur is alweer voor de 3x de basistraining voor vrijwilligers van het Inspiratiehuis. Vind jij het leuk om samen met andere vrijwilligers het Inspiratiehuis open te houden? Ga je makkelijk met bezoekers in gesprek en vind je het belangrijk om op een open ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Magische langste avondwandeling - Omwentelaars

avondwandeling.jpegOp donderdagavond 22 om 21.00 uur is weer de maandelijkse Omwentelaars-wandeling. We ontmoeten dit keer de oude bomen op het terrein, zijn erbij als de rust van de nacht invalt en wie weet welke magie nog meer ons pad kruist. We maken de wandeling met elkaar. We delen onze verwondering en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Tussen Rommel en Pareltjes: Een Impactgesprek over spullen

denkgoed.jpgOp dinsdagavond 20 juni organiseren we een boeiend impactgesprek over spullen waar we jou graag voor uitnodigen. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst zullen we dieper ingaan op de impact van spullen. Peggy Kuipers en Janneke Postulart starten kort met een paar quizvragen om een beeld te ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 8 van 88
© Kiek Limburg