Zoek
Podium
Agenda
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Natuurwerkdag

Op 28 plekken in Limburg organiseren enthousiaste vrijwilligers werkdagen in het Limburgse landschap. U komt er op de mooiste plekjes, ontmoet er actieve natuurdoeners en kenners en loopt kans op rode wangen en een druppel aan de neus... Er wordt in poelen en aan hoogstamfruitbomen gewerkt. ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Team Maastricht op bezoek in Maastricht.

collageb.jpgOnlangs kregen wij deze leuke foto's en recensie toegestuurd over het schoolbezoek van Team Maastricht aan De Talententuin Maastricht. Dankjewel voor deze leuke herinnering! Gisteren heeft de laatste les van het GIPS-project plaatsgevonden voor onze groep 8 leerlingen. En wat hebben onze ..
Lees verder ⇢

+ Excursie: kleding sorteercentrum in Schijndel

kledingbak.jpgHeb je er ooit bij stilgestaan wat er gebeurt als je kleding in de kledingbak doet? Het voelt wellicht als een afgesloten hoofdstuk, maar voor het kledingstuk is het vaak eindstation. Maar wat gebeurt er dan wel mee? Op vrijdag 18 november gaan we het kledingstuk van de kledingbak ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Impactgesprek: de wereld achter de kledingindustrie

esther2x.jpgOp donderdagavond 10 november is het volgende impactgesprek: de wereld achter de kledingindustrie. In Nederland shoppen we erop los, en Roermond al helemaal. Jaarlijks trekken er miljoenen mensen naar het Designer Outlet om te winkelen. Voor corona lag het bezoekersaantal 8,4 miljoen per jaar. ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Nacht van de Nacht

632338f5eff24.jpgOp zaterdagavond om 19:30 uur hebben we tijdens de Nacht van de Nacht samen met Natuur en Milieufederatie Limburg, jongerenplatform De Groene Toekomst en De Omwentelaars een event georganiseerd waarin we het donker het donker laten en je kunt (her)ontdekken hoe mooi de nacht is. Tijdens deze ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Duurzaamheid en ondernemen/werken

63243be44c572.jpgIs duurzaamheid voor jou en je bedrijf ook een belangrijk thema, of wil je meer over dit onderwerp weten en in gesprek gaan met collega-ondernemers of andere werkenden? Je bent van harte uitgenodigd om donderdag 20 oktober deel te nemen aan onze netwerkavond. Centraal staat de vraag: “hoe ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wist je dat? Wij advies geven aan zorginstellingen, overheden en het Rijk?

wist-je-dat.jpgStichting mentorschap geeft advies aan zorginstellingen, overheden en het Rijk. De stafmedewerker PR en communicatie verzorgt voorlichtingsbijeenkomsten op maat. Instellingen en organisaties kunnen daarvoor een verzoek indienen of contact opnemen met de stichting. Wil je meer weten, neem ..
Lees verder ⇢

+ Terugblik Younglands 2022

c52b0b9212c34e27b3d26339a1f74167.jpgVandaag blikken wij terug op het Younglands Festival 2022. Dit jaar waren wij aanwezig om de Buddyrace te promoten. Een programma wat wij in samenwerking met JongNL Limburg hebben ontwikkeld. Met als doel meer bekendheid creëren bij de verschillende groepen van JongNL. Om een goed beeld van ..
Lees verder ⇢

+ Debat

otwvoorkom-geweld-tegen-vrouwen-fbinstasavethedate.jpgIn het kader van Orange the World slaan 5 Limburgse vrouwenorganisaties de handen ineen en werken samen aan het debat "Ik voorkom geweld tegen vrouwen". Reserveer alvast 19 november in uw agenda. Meer informatie volgt spoedig! Zonta Ruremonde - Zonta Mergelland - Soroptimisten Mosaïk Roermond ..
Lees verder ⇢

+ Persoonlijk bedankje voor Team Echt.

7dacdfb22cb349039557598c9909a4a7.jpgZo nu en dan worden onze teams verrast met een presentje om onze mensen te bedanken. Deze week kreeg team Echt dit leuke knutselwerk van Basisschool De Glundering in Haelen. Bedankjes als deze betekenen veel voor onze vrijwilligers. Het is het teken dat ze goed bezig zijn. Ze zetten zich ..
Lees verder ⇢

Pagina 7 van 74
© Kiek Limburg