Podium
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
Nieuws
Inspiratie
Vraag en antwoord
Doe mee
Lees en voeg toe:

  • Nieuws; Nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
  • Inspiratie; Voorbeelden van prima initiatieven van burgers en organisaties, die jou en anderen op ’n idee kunnen brengen.
  • Vraag & antwoord; Stel jouw vraag en beantwoord vragen van anderen: zo helpen we elkaar verder!
  • Doe mee; Initiatieven van burgers en organisaties initiatieven bij jou in de buurt en elders in Limburg.
  • Agenda; Binnenkort te doen bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Dansen in D’n Haammaeker

posterflyerdef05042023.jpgHet is lang geleden, dat er gedanst werd in Neer. Op zaterdagavond, 29 april a.s. kan het weer! Dan is er dansen in D’n Haammaeker. Met muziek uit de jaren ‘60, ’70 en ’80, live gespeeld door de band ‘Retired’. Ook voor niet-dansende muziekliefhebbers een gezellig avondje uit. Tot zaterdag!

Externe link

+ Een leuke activiteit voor jong en oud.

361e060db71d43deb3e759a935aa697d.jpg Op woensdag 12 april, werd er in ’t Westhoes Kerkrade-West een speciaal evenement georganiseerd. Dit waren leuke activiteiten waarbij jong en oud verschillende beperkingen konden ervaren. Nadat de allerjongste dapper handicaps hadden ervaren, konden de ouders natuurlijk niet achter blijven ..
Lees verder ⇢

+ ONLINE THEMABIJEENKOMST: POSITIEVE GEZONDHEID BINNEN DE WMO

64380c2f7de24.jpg#Beleid #Uitvoering #Gemeentes #Samenwerkingspartners. We gaan het hebben over praktische handvaten om Positieve Gezondheid vanuit visie en beleid om te zetten naar concrete acties. We delen successen en vertellen hoe je het eenvoudig kunt toepassen. We nemen je graag mee in een bewezen ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Spelenderwijs ervaren.

c7c4619456ad486aa63063c550719599.pngOp deze dinsdag blikken wij terug naar 16 maart 2023. Deze dag waren we te gast bij de vrijwilligers van het Duitse Rode Kruis gelegen in Westfalen-Lippe. Dit is altijd heel leuk om te doen naast onze gebruikelijke activiteiten! Wij willen jullie bedanken voor het warme ontvangst en wij ..
Lees verder ⇢

+ 40+ Dansavond met liveband 'Retired'

posterflyerdef05042023.jpgOp zaterdagavond, 29 april a.s. is er een gezellige 40+ dansavond in D'n Haammaeker in Neer. Oók leuk voor niet-dansende muziekliefhebbers. Met muziek uit de jaren '60, '70 en '80, gespeeld door de band 'Retired'. Entree: 5 Euro p.p.

+ Humanitas Maastricht-Heuvelland start Taalwandelingen

taal-wandelmaat-2.jpgAl wandelend een nieuwe taal leren. Een nieuwe taal leer je het best op een leuke manier. Als je de taal niet beheerst en niet bekend bent met je nieuwe omgeving wordt de (nieuwe) wereld om je heen al snel een hele barrière. Op korte termijn starten wij het project Taalwandelingen. Als ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Beleef hoe het is om een beperking te hebben.

6595450cea034fa38d3ac3411beda106.jpgHeb je altijd al eens in de schoenen willen stappen van mensen met een beperking? Onze GIPS wijkactiviteit biedt deze mogelijkheid voor inwoners van Kerkrade west van jong en oud. Concentreer je extra op andere zintuigen door een donkere bril op te zetten en met een taststok te lopen. Neem ..
Lees verder ⇢

+ Vrouwen moeten meer werken volgens een campagne van de overheid. Graag, maar dan moeten mannen wel meer gaan zorgen!

thank-you.jpgVrouwen werken al meer dan mannen, alleen onbetaald. Als mannen meer (onbetaald) gaan werken, dan kunnen vrouwen meer betaald gaan werken. Mooie deal! Daar zijn wij helemaal voor. Er is een enorm onderbenut zorgpotentieel bij mannen in de samenleving. Daar is winst te behalen. Hoewel ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Het was weer een feest!

kweekvijver-dag-1.jpgAfgelopen zaterdag was de aftrap van de 19e kweekvijver 'Meer Vrouwen in de Politiek' met Ilona Eichhorn MBA bij SharePower. Het kweekvijvertraject is een programma dat bijdraagt aan het bevorderen van meer vrouwen in de politiek. Door middel van dit programma krijgen vrouwen de kans om hun ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature: Voorzitter Kledingbank Limburg

vacature-voorzitter-socials.jpgKledingbank Limburg ONDERSTEUNT mensen in armoede door het uitgeven van kleding en schoenen, bieden mensen een (tijdelijke) plek in onze organisatie zodat ze kunnen MEEDOEN op de arbeidsmarkt en in onze samenleving en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk kleding en schoenen worden HERGEBRUIKT. ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 7 van 85
© Kiek Limburg