Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Rapport Onderzoek Sociale agenda Limburg: Positieve Gezondheid draagt bij aan weerbaarheid en zelfredzaamheid van kwetsbare Limburgers

rapportlpgz.pngDaar mogen we best een beetje trots op zijn. Met dank aan alle samenwerkingspartners, medewerkers en heel bevlogen ambassadeurs. Wat is De Sociale Agenda (SAL) in Limburg? De SAL wil een trendbreuk bereiken en achterstanden in gezondheid en participatie inlopen. Een belangrijk thema op deze ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Heb je al vakantie?

vakantie.pngDan hebben we interessant leesvoer voor jou. Niet vergeten, geniet, kom tot rust, relativeer en kom snel weer bij ons terug. Is jouw vakantie al achter de rug? Klik op het filmpje en probeer het gevoel weer even op te halen. Wat hebben we te melden: - een Ted Talk Masterclass, echt daar wil ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Nieuwsbrief Actief Roermond

nieuwsbrief-2.pngLees hier de laatste nieuwtjes van Actief Roermond. Nieuws over, de fototentoonstelling "Mensen maken Roermond Samen", Roermond voor elkaar, Interactieve bijeenkomst over dementie, Workshop over het signaleren van ouderenmishandeling én een nieuwe waarderingsactiviteit in het Cuypershuis, de tentoonstelling ‘De Golvende Lijn’ Veel leesplezier!

Externe link

+ Vrouwen moeten meer denken als een man

carla-v.jpg"Aan de slag gaan met bewustwording van vrouwen." Dat is waar Carla zich voor inzet. "Vrouwen hebben pas sinds 1956 handelingsbevoegdheid. Mijn werkgever heeft tot mijn 30e levensjaar geen pensioenpremie voor mij hoeven te betalen. De redenatie was: ben je ouder dan 30 jaar, dan zul je wel een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Saskia Boer: GIPS is geweldig.

fd7397f2439f4b36bc402eb172148784.pngSaskia Boer, auteur en ervaringsdeskundige bij stichting Gips vertelt in een recente blogpost met eigen woorden precies waar het Gips project voor staat en waar het zich op basisscholen mee bezig houdt. Saskia vertelt ook hoe ze haar invulling geeft aan het gebarenspel en hoe ze leerlingen van ..
Lees verder ⇢

+ Themabijeenkomst Positieve Gezondheid in de Wijk

themabijeenkomst-positieve-gezondheid-in-de-wijk.pngBen je werkzaam in de wijk of ben je geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan ben je van harte uitgenodigd op woensdag 21 september vanaf 15.00u bij Wonen Limburg in Roermond. De middag bestaat uit drie onderdelen: - Drie inspirerende initiatieven presenteren zich op het podium. - De ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Terugblik in de tijd: Succes voor blinde Suzanne.

47775eb47b9b49b18730504389ed9393.pngDeze week werpen we met ons blog een terugblik in de tijd! Naar het jaar 1995 om precies te zijn. Dit jaar werd Suzanne samen met haar leerkracht van Rooms-katholieke basisschool de Veldhof, geïnterviewd over haar tijd op een regulaire basisschool en de overstap naar het middelbaar onderwijs. ..
Lees verder ⇢

+ Afronding leer-werktraject 2021-2022

leer-werktraject-2021-2022-09.jpegOp donderdag 21 juli heeft Kledingbank Limburg met 10 deelnemers het leer-werktraject 2021-2022 afgerond. Iedereen ontving, in het bijzijn van Wethouder Carla Peters, een persoonlijk document met daarin de behaalde persoonlijke leerdoelen en successen. Daarnaast ontvingen 6 deelnemers een ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Burgerinitiatieven in Limburg, zichtbaar en vindbaar voor iedereen.

insta-hulp-oekraine-facebook-omslagfoto.pngEen podium voor alle Limburgers. Plaats zelf jouw initiatieven, aanbod of vragen. Elkaar informeren, inspireren en van elkaar leren. #eigenregie #gratis #vrijwilligers #vinden #binden #elkaarvinden

Youtube video
Externe link

+ Ik moet niet harder werken, maar slimmer en anders.

pauline-verhoef.pngVitale en happy mensen, zijn vitale en happy medewerkers. Ze presteren beter en zijn minder ziek. Dat is wat het Netwerk Vitaal Limburg nastreeft. Pauline Verhoef, commercieel directeur van Thermae 2000 staat aan het roer. Naast deze drukke baan is ze ook moeder. 'We gingen bij Thermae 2000 ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 31 van 82
© Kiek Limburg