Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Hij is er weer, onze positief gezonde nieuwsbrief.

ed0c5514-ce6c-426a-8238-23ecc7c8422d.jpegMet een zonnige foto die bij ons weer herinneringen oproept. Nog niet zo heel lang geleden wisten we amper nog wat regen was. Dat probleem is inmiddels opgelost. Het was een zomervakantie om niet te vergeten. Wij hebben niet stil gezeten. Er is weer veel positief nieuws te melden. #limburgpositiefgezond #positiefgezond #wijdoenhetsamen

Externe link

+ Mediawijsheid voor jonge starters

media-wijsheid-1.jpgJe bent ondernemend, je studeert nog, of je bent net klaar met je opleiding en je wilt voor jezelf beginnen. Dan komt er veel op je af. Naast alle organisatorische zaken is het ook belangrijk om jouw bedrijf te gaan promoten. Hoe pak je dit aan? Wat is belangrijk? Waar moet je op letten? Hoe ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ SYMPOSIUM DE ZORGGROEP

31fc82d3-7447-4933-a76a-9489f12a23d9.jpegOp dinsdag 27 september 2022 organiseert De Zorggroep het symposium Positieve Gezondheid bij 't Raodhoes in Blerick. Tijdens deze dag nemen ze je mee in het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, onze visie op zorg en de ontwikkelingen hierin bij De Zorggroep. Ook krijg je volop inspiratie en ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ €30.000 beschikbaar voor het versterken van je organisatiekracht

limburg.jpgIn juli 2022 heeft Stichting Heerlen Zwerfafval Vrij een Impuls toekenning ontvangen. Hiermee gaan ze expertise inhuren om zo duurzamere relaties aan te gaan met diverse buurtbewoners en verenigingen. Wil jij jouw organisatie ook duurzaam versterken en professionaliseren? Van 20 t/m 27 ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Kledingbank Limburg helpt!

2019-04kledingbanklimburgklein-59.jpgFinanciële problemen? Je staat er niet alleen voor! Wist je dat Kledingbank Limburg een prachtige winkel heeft, waar je twee maal per jaar kostenloos een set zomer- of winterkleding kunt uitzoeken? Het enige wat je hiervoor moet regelen is een verwijzing van je gemeente of een hulpverlenende organisatie. #kledingbankhelpt

1 bestand
Externe link

+ Regie over hun eigen leven en geluk

86cee220-36e1-46cd-9bc2-86fc1560a310.jpegInterview met Anita Bastiaans over de toegevoegde waarde van PositieveGezondheid. “Positieve Gezondheid is een goed instrument om bewustwording te creëren bij de inwoners en bij de zorgverleners. Als mens ben je niet je beperking of ziekte.” En een persoonlijke tip van Anita voor de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Start van het nieuwe seizoen

poster-aanbod-2022.pngDe zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat het nieuwe scoutingseizoen is begonnen. Wij hebben deze zomer niet stilgezeten en ons aanbod flink uitgebreid. Benieuwd hierna? Neem een kijkje op onze website.

Externe link

+ Twee november in Foroxity Filmarena Roermond, daar wil je bij zijn!

aanmelden-kan-vanaf-nu-mis-het-niet-hier-wil-je-toch-bij-zijn.jpgWie oh wie staat er die avond op het podium? Iedere ondernemer die met zijn bedrijf gevestigd is in de gemeente Roerdalen of Roermond kan deelnemen aan deze ondernemersprijs. Na de aanmelding vindt er een intake plaats en vervolgens kiest een onafhankelijke selectiecommissie uit alle ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Wij verwelkomen van harte Cyril Laugs als nieuw bestuurslid bij onze stichting.

cyril-laugs.jpgEen welkome aanvulling. We hebben Cyril gevraagd om zich even voor te stellen: 'Mijn naam is Cyril Laugs en ik draai al enkele jaren mee in het sociaal domein en heb bij, of met, verschillende maatschappelijke organisaties gewerkt. Op dit moment werk ik alweer 2 jaar bij Humanitas waar ik in ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ons schooljaarverslag staat online!

e8f34e97af6740019c7fa42439fce464.jpgHier is het dan! Ons schooljaarverslag staat vanaf nu online. Dit verslag is gevuld met leuke gebeurtenissen voor onze organisatie in het schooljaar 2021-2022. Leuk voor mensen die ons nog niet zolang volgen en bepaalde berichten hebben gemist. Maar ook voor degene die graag even terug wil ..
Lees verder ⇢

Pagina 29 van 82
© Kiek Limburg