Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Gezellig samen lunchen.

7860e7fcf8f84b1f8339be5bb94a584d.jpgNog voordat de Coronacrisis begon hadden wij onze medewerkers een lunch belooft. Door omstandigheden, moesten we dit heel lang uitstellen. Gelukkig is er inmiddels weer veel meer mogelijk en kunnen we de teams, eindelijk de lunch aanbieden die ze verdienen! De teams maandag Parkstad en Baarlo ..
Lees verder ⇢

+ Repeteren voor theater op locatie: 'De Zwarte Grens'

foto-zg.jpgEind juni 2022 vinden op locatie in Neer de live uitvoeringen plaats van ‘De Zwarte Grens’. Dit theaterstuk doet een waargebeurd gebiedsconflict herleven, en wel ongeveer op de plek waar het zich zo’n 400 jaar geleden heeft afgespeeld: oppe Waog (Waije). De komende maanden wordt er onder ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Waarom het zo mooi is om mentor te zijn.

zo-mooi-is-mentorschap.jpgBjorn de Wit schudt zijn hoofd. Hij moet er niet aan denken dat zijn mentor Nard Voncken wegvalt. „Dat zou ik heel erg vinden. Dan ben ik mijn vaderfiguur kwijt, want hij is als een vader voor mij. Ik hoop dat hij nog vele jaren blijft.” Zijn mentor blijkt geraakt door deze woorden. „Dit is ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Bewegen voor senioren

zaal.jpgDe Seniorenvereniging in Neer biedt volop mogelijkheden tot meer bewegen. Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Het houdt je langer fit en zelfredzaam. Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbetert en het heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Maar, bewegen ..
Lees verder ⇢

+ Nieuwsbrief Actief Roermond februari 22

nieuwsbrief-1.pngOnze nieuwsbrief staat klaar met daarin o.a. De agenda van de vrijwilligersacademie, Actief Roermond onderdeel van Vijf en een tip voor organisaties bij het gebruik van onze website.

Externe link

+ Tour door Limburg, keipostief!

ontwerp-zonder-titel6.pngDoet jouw gemeente al mee aan de keipositieve reis door Limburg? Samen werken we aan een veranderingsproces waar iedereen aan mee kan doen. Een andere kijk op gezondheid. Het begint met bewustwording. Wil je meer weten? Volg dan de reis van Stichting miMakkus. Ze zijn te voet op weg naar de ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Gezocht: veelzijdig junior consulent (M/V)

vacature-jc-linkedin.pngScouting Limburg is op zoek naar een veelzijdige junior consulent. Ben jij (of ken jij) een creatief persoon met doorzettingsvermogen en enthousiasme voor het organiseren van projecten in het vrijwilligerswerk? Klik dan op de 'meer informatie' link en reageer voor 12 februari.

Externe link

+ 8 maart Internationale Vrouwendag Heerlen Parkstad: ALLE BALLEN IN DE LUCHT

img9843.jpgStichting Vrouwen Heerlen Parkstad organiseert 8 maart van17.45 uur tot 21.45 uur in het Cultuurhuis, Sittarderweg 145, Heerlen een gevarieerd programma. Inleiding op het thema door Miriam van de Mee. Alle vrouwen worden op ludieke wijze uitgedaagd mee te praten over dit thema. Jikky Dinçelek ..
Lees verder ⇢

+ Gips Spelen en Leren: Dankjewel voor het meedenken!

Een tijdje geleden deden wij een oproep naar onze medewerkers met de vraag hoe we o.a. basisschoolleerlingen, na de twee reguliere Gips middagen nog kunnen betrekken en zo de naamsbekendheid van Gips kunnen vergroten. We zijn heel blij met de feedback die we hebben ontvangen. Met dank aan deze ..
Lees verder ⇢

+ Waarom is mentorschap nodig?

mentoren-vertellen-2.pngIn onze directe omgeving zijn mensen die er alleen voor staan. Ze hebben niemand die helpt om een beetje grip te krijgen op hun zorg en welzijn. En alleen lukt het niet, want er zijn ook zoveel instanties en regelingen. Deze mensen hebben behoefte aan een belangenbehartiger. Iemand die ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 42 van 82
© Kiek Limburg