Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Met wie – behalve mensen - leef ik nog meer samen in een straal van 1km?

schermafbeelding-2022-01-19-om-151225.pngWe houden meer van de plek waar we wonen dan we denken. Het is vaak pas als er iets verdwijnt dat we dat beseffen. Als die geurige oude linde wordt gekapt, egel aangereden op straat ligt, het favoriete wandelpad afgesloten of onbegaanbaar wordt, de kleurige bloemenberm in volle bloei gemaaid ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ook in 2022 betaalt de Provincie Limburg mee aan het scholingsplan!

scholingsplan-2022-update.pngTalloze enthousiaste ambassadeurs, implementatiecoaches, organisaties, bedrijven en professionals werken inmiddels mee aan de verandering. Een andere zorg, een betere zorg én een goedkopere zorg. Meer geluk, meer eigen regie, meer zelfredzaamheid. Ook in 2022 betaalt de Provincie Limburg ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoogtepunten Scouting Limburg 2021

scouting-limburg-hoogtepunten-2021-pic-01.pngAan het begin van 2022 kijken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin we ondanks flinke uitdagingen toch heel wat hoogtepunten hebben neergezet samen met onze vrijwilligers en deelnemers. Wil je de afbeelding in detail bekijken of meer van onze publicaties zien? Klik dan hieronder op ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Stem op Jongeren Netwerk Limburg.

ef9d2cc033724f37bd4160ee8e4edaf4.pngOnder het thema Kansengelijkheid voor alle jongeren, wordt dit jaar het Appeltje van Oranje uitgereikt. Een van de kanshebbers op deze mooie prijs is: Jongeren Netwerk Limburg. Deze maatschappelijke organisatie, zet zich in om de positie van jongeren in Limburg te versterken. Dit mooie ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Hoe rijden we de toekomst tegemoet?

impact-top-10-2020-babette-porcelijn-1504x2048.pngHoe ziet de toekomst eruit als we naar onze manier van vervoeren kijken? Is ons straatbeeld dan nog gevuld met één of meerdere auto’s per huishouden of gaat dat veranderen? En hoe verandert het dan? Tijdens het digitale impactgesprek op woensdagavond 26 januari gaan we dieper in op het ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Opruimactie deel 3 zwerfafval opruimen Maasbosjes

2185013d-ad38-4f45-9686-e57483266312.jpgVorige winter zijn we gestart met het opruimen van een tweetal bosjes aan de Maasplassen. En met succes! We ruimden met veel vrijwilligers al 250 grote zakken afval op + veel grote stukken afval. We zijn een eind gekomen, maar het is nog niet klaar. We zijn de vorige keer namelijk nog niet ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst FAM!

niet-sexy-wel-nodig-17-feb-2022-1.jpgLaten we eerlijk zijn, die financiële toekomst ziet er in de praktijk voor veel vrouwen niet heel rooskleurig uit. Deeltijdwerk is de norm in Nederland. Maar wat betekent dat als je gaat scheiden, je partner komt te overlijden of als je met pensioen gaat? Zeker geen sexy onderwerp en heel ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Nieuwe datum voor de MO-themadag, 2 april 2022

2-april-2022-mo-themadag.pngBeste mensen, vanwege de huidige situatie rondom Corona hebben wij besloten de bijeenkomst weer te verplaatsen en nu naar 2 april 2022. We hopen jullie dan te mogen ontmoeten. Had je je al aangemeld en je bent die dag ook graag aanwezig dan hoef je je niet opnieuw aan te melden. Mocht je op 2 ..
Lees verder ⇢

1 bestand

+ WORD GRATIS LID VAN JEUGDWERK LIMBURG

211223-handjes.jpegOm zoveel mogelijk organisaties die met jeugd en jongeren werken kennis te laten maken met het aanbod van Jeugdwerk Limburg kan er gebruik gemaakt worden van een gratis lidmaatschap voor nieuwe leden. Ben jij benieuwd naar wat Jeugdwerk Limburg voor jou kan betekenen? Stuur dan een e-mail ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Mini masterclass LinkedIn

mini-masterclass-linkedin.jpgHoe zorg je ervoor dat je LinkedIn als strategisch marketing- en salesmiddel wordt ingezet? Tijdens deze mini masterclass gaan wij hier dieper op in! Deelname is gratis, aanmelden verplicht via info@famnetwerk.nl. #linkedin #linkedinmarketing #profileren

1 bestand
Externe link

Pagina 44 van 82
© Kiek Limburg