Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Meer bewegen bij Seniorenvereniging Neer

afbeeldingberichtseniorenvereniging01022022.jpgDe Seniorenvereniging in Neer biedt volop mogelijkheden tot meer bewegen. Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Het houdt je langer fit en zelfredzaam. Botten en spieren worden sterker, de coördinatie verbetert en het heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Maar, bewegen ..
Lees verder ⇢

+ Update i.v.m. Coronaversoepelingen.

161dae5dac8042aeb25d006b80c32f94.jpgGisteren zijn er tijdens de persconferentie meerdere versoepelingen aangekondigd, zo ook in het basisonderwijs. Ondanks dat er nu weer meer ruimte is, hebben we besloten om voor in ieder geval 3 weken geen schoolbezoeken in te plannen. Daarna zullen wij opnieuw een afweging maken. Wij gaan ..
Lees verder ⇢

+ Het volgende station van KEIPOSITIEF is de gemeente Venlo

keipositief-op-weg-naar-venlo.jpgDe kei gemaakt door mensen van de Baersdonck en aangeboden aan wethouder Roy Bouten mochten we niet meenemen. Die blijft in Horst aan de Maas. Deze kei heeft een prominente plek gekregen op de tafel in zijn kamer. Op deze manier worden bezoekers nieuwsgierig gemaakt en hiermee licht de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Ontbijtsessie voor zzp'ers 'samenwerken, hoe maak je goede afspraken?'

een-conflict-complexe-onderhandelingen-of-een-juridisch-vraagstuk-je-zit-er-niet-op-te-wachten-maar-soms-is-het-niet-anders-als-beginnend-ondernemer-heb-je-veel-vragen-antwoorden-zijn-vaa.jpgEen conflict, complexe onderhandelingen of een juridisch vraagstuk. Je zit er niet op te wachten. Maar soms is het niet anders. Als (beginnend) ondernemer heb je veel vragen. Antwoorden zijn vaak wel te vinden, maar juridisch vakjargon is niet altijd te begrijpen. Hoe maak je van te voren ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ We zijn weer open!

afbeeldingduimrechtenvrijthumb-gdc65783ed1920.jpgDe coronamaatregelen zijn verder versoepeld. Het was al mogelijk om te repeteren in gemeenschapshuis D’n Haammaeker en te sporten in sportzaal De Kwiebus in Neer. Met ingang van 26 januari is ook publiek weer welkom en tot 22.00 uur is café Sjengske open. De volgende voorwaarden zijn van ..
Lees verder ⇢

+ Opruimactie deel 4 zwerfafval opruimen Maasbosjes

2185013d-ad38-4f45-9686-e57483266312.jpgOp 23 januari hebben we voor de derde keer zwerfafval opgeruimd aan de Maasplassen. We raapten met 37 vrijwilligers van jong tot oud (4 tot 84 jaar) bijna honderd zakken zwerfafval uit de natuur in 2,5 uur tijd. Twee van de drie gebieden waar we opruimen is geen recreatiegebied voor de mensen, ..
Lees verder ⇢

Youtube video

+ Coöperatief zonnedak project Herteheym tijdens online-evenement feestelijk in gebruik genomen

schermafbeelding-2022-01-25-om-211912.pngHet collectief zonnedak project met de naam “ZonneRoos - 1- Herteheym” is eind december 2021 succesvol gerealiseerd en produceert sindsdien duurzame stroom. Dit feit is feestelijk gevierd tijdens een online-evenement voor leden van de coöperatie en andere betrokkenen op 25 januari '22. Tijdens ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Een film, een tentoonstelling en Iris Sommer auteur van het Vrouwenbrein, internationale vrouwendag 2022

internationale-vrouwendag-2022-4.jpgNet als vorig jaar hebben ook dit jaar de vier provinciale vrouwenorganisaties de handen ineengeslagen en organiseren we een gezamenlijke middag in Foroxity Roermond. Het belooft een gezellige, interessante en leuke middag te worden. Ben je er ook bij? PROGRAMMA 13.30 – 14.00 Inloop met ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Ben jij een alleenstaande moeder?

alleenstaande-moeder1.pngVoor ons thema alleenstaande moeders zijn wij op zoek naar moeders die hun verhaal willen vertellen. Ben jij een alleenstaande moeder en zou je willen delen welke uitdagingen jij tegenkomt in het alleenstaande moederschap? We zijn vooral benieuwd naar jouw uitdagingen ten aanzien van ..
Lees verder ⇢

+ VOORKOMING GRENSOVERSCHIJDEND GEDRAG

220120-veiligheidsondersteuning.pngThe Voice Of Holland maakt van alles los bij mensen. Iedereen heeft er een wel mening over. Hoe ver weg deze situaties ook lijken, ze komen ook in onze directe omgeving voor. Hoe goed is het preventief beleid binnen jullie organisatie geregeld? Is er een gedragscode? Overleggen vrijwilligers ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 43 van 82
© Kiek Limburg