Podium
Vacatures
Agenda
Zoek
Over Kiek Limburg
Inloggen
+ Voeg toe
+ Voeg toe
Lees en voeg toe: nieuws en actuele informatie over initiatieven van burgers en organisaties bij jou in de buurt.
Volg ons

+ Een mentor is een maatje, maar wel een maatje XXL.

mentor-xxl.pngHet vrijwillige mentorschap behoort tot de informele hulp. Maar deze informele hulp is tegelijkertijd ook formeel omdat mentorschap wordt uitgeoefend op grond van een beslissing van de kantonrechter. 'Anneke krijgt de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een zorgwoning bij haar in de ..
Lees verder ⇢

1 bestand
Externe link

+ Laten we 114 miljard gewoon liggen?

claudia-bisschops.jpgDoor beeldvorming achten vrouwen zichzelf minder snel geschikt voor de politiek en als ze dat wel vinden is het minder sociaal geaccepteerd dat te zeggen. Jongens en meisjes hebben tot ze vijftien zijn nog evenveel ambitie om de politiek in te gaan, maar daarna ontstaat er een verschil. En dat ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Zonnepanelen voor D’n Haammaeker!

ggoafbeeldingraboverduurzamen.jpgGemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer biedt ontspanning en geeft energie. Dat is fantastisch, maar dat kost ook energie. Om het verbruik van fossiele brandstoffen terug te dringen wil D’n Haammaeker zonnepanelen op het dak. Zonne-energie is goed voor het milieu én goed voor de beurs van D’n ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Word jij onze nieuwe collega?

word-jij-onze-nieuwe-collega.pngOp zoek naar een uitdagende baan? Kijk dan eens naar onze vacatures voor een betaalde functie. Wij bieden: > de mogelijkheid om van je hobby je beroep te maken > een gezellig team beroepskrachten en vrijwilligers > elke dag een andere invulling > voldoende ontwikkelmogelijkheden ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Vacature zorg-consulent

vacature1.pngStichting Mentorschap Limburg is op zoek naar een zorg-consulent voor acht uur per week voor een periode van zes maanden met mogelijkheid tot verlenging. De consulent is belast met de uitvoering van de doelstelling van de stichting in het werkgebied Zuid Limburg. #vacature #parttime ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Een brug slaan tussen zorgprofessionals

een-brug-slaan-tussen-zorgprofessionals1.jpgWe stelden Guy Schulpen, bestuurder van ZIO een aantal vragen. O.a. over de toegevoegde waarde van Positieve Gezondheid. “Je maakt nóg duidelijker dat je ook naar andere leefdomeinen kijkt en niet alleen maar naar het probleem waarmee een patiënt zich meldt. Het zit al ingebakken in de ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Naar de speeltuin met een Handicap?

cf46854e4ca843a3ab38cf2b5253fa9f.pngGips Spelen en Leren is in samenwerking met Speeltuinwerk Limburg, opzoek naar jongens en meisjes tussen de 8 en 10 jaar, met een visuele beperking of licht verstandelijke beperking. Met als uiteindelijke einddoel, dat iedereen ongeacht hun handicap mee zou kunnen doen. Daarom proberen wij ..
Lees verder ⇢

+ Wat kies jij?

nieuwsbriefmaart2022.jpg'Een hele sterke slogan. Het zet direct aan tot denken en in een mum van tijd zoek je bij je innerlijke kompas een vrijwaring om zo door te gaan…….of toch andere keuzes te maken. Laten we in elk geval bewuste keuzes maken want dan is iedereen eigenaar van zijn eigen leven, kan deze zolang ..
Lees verder ⇢

Externe link

+ Waarom mentor worden zo leuk is.

wandelen.jpgWij zijn opzoek naar nieuwe mentoren. Wellicht is dit iets voor jou? Als mentor kun je mensen echt verder helpen en betekinsvol voor hen zijn. Vaak krijg je ook een persoonlijke band. Je trekt samen op met de ander en zo nodig treed je op namens de ander. Het gaat in veel gevallen om mensen ..
Lees verder ⇢

Youtube video
Externe link

+ Charterbijeenkomst: hoe krijg ik diversiteit in beeld?

charter-diversiteit-10-maart-2022-kaart-liggend.jpgNetwerk Diversiteit organiseert in samenwerking met Gemeente Roermond en Diversiteit in Bedrijf een Charterbijeenkomst voor ondertekenaars van het Charter Diversiteit. En anderen die geïnteresseerd zijn in het thema diversiteit zijn uiteraard ook van harte welkom. Deze keer zoomen we in op ..
Lees verder ⇢

Externe link

Pagina 40 van 82
© Kiek Limburg